CHI Red Hotshot: Match je lipstick met je stijltang (en clutch)

‘Oeee’ is een veelgehoorde reactie bij het zien van de nieuwe limited edition CHI Red Hotshot stijltang. Want wat is het een plaatje om naar te kijken! Vurig rood en natuurlijk met de bekende keramische platen waar je U tegen zegt. Stift je lippen in matching rood en jullie zijn een setje voor het leven! Je bergt hem op in een al net zo prachtige GRATIS bijgeleverde clutch, die je overigens ook met je essentials erin mee kunt nemen naar een feestje.

Dit is de praktische kant:
De stijltang heeft beweegbare, keramische platen die ervoor zorgen dat je je haren zowel kunt stijlen en krullen, maar ook een slag in het haar creëer je gemakkelijk met deze tang. De temperatuur van de stijltang is standaard ingesteld op 200 graden en bereikt binnen 10 seconden de gewenste warmte.

Kenmerken:
-Warmte ingesteld op 200 graden
-1inch keramische platen
-360 graden roterend snoer van 3 meter lang
–Dualvoltage
–Binnen 10 seconden warm

Waarom moet je deze hebben? A, Omdat CHI de beste stijltangen maakt van professionele kwaliteit voor de consument en B, omdat het misschien weleens tijd is om je ouderwetse stijltang te vervangen door een nieuw exemplaar! Shop ‘m uiteraard bij Haibu met 10% korting!

 

Deel deze blog