Creëer de mooiste nagels met deze nagelproducten van Astonishing!

Creëer de mooiste nagels met deze nagelproducten van Astonishing!

Bij Haibu krijgen we wekelijks nieuwe producten in het assortiment. Hiervan willen we jullie natuurlijk op de hoogte houden! De afgelopen week hebben we een aantal nieuwe producten van het merk Astonishing toegevoegd. Met deze producten creëer je de meest fantastische nagels!

Astonishing Fiber Gel

Met de Fiber Gel van Astonishing creëer je gemakkelijk dunne, maar extreem sterke nagels, zelfs op probleemnagels! De gellak laat de nagel er natuurlijk uit zien en zorgen voor een optimale hechting.

Astonishing Fiber Gel is perfect voor het maken van prachtige, verzorgde nagels. De gel heeft een gemiddelde viscositeit, is zelf nivellerend en hardt zacht uit.

Dankzij de polyestervezels geeft de Fiber Gel optimale hechting en werkt deze zelfs op problematische nagels. De nagels zullen niet vergelen en zijn makkelijk te vijlen.

De Fiber Gel hardt uit in slechts 60 seconden in LED-licht en in 90 seconden in UV-licht.

Astonishing Solidious Gel

Solidious Gel van Astonishing is een nieuwe en innoverende gel met een hoge viscositeit. Deze gel is net zo sterk als acryl en heeft de glasheldere look van een gel.

Deze gel heeft de verwerkbaarheid van acryl, hierdoor zal de gel niet in de nagelriemen en zijwallen van de vingers lopen. Ook wordt de gel zelflevellend wanneer je hem aanbrengt. Dit is niet alleen ideaal voor gevorderde nagelstylisten, maar ook perfect voor beginners!

De gel heeft een natuurlijk ogende uitstraling en is makkelijk te gebruiken met sjablonen om de perfecte C-curve te creëren. Bovendien bevat de gel een perfecte balans tussen flexibiliteit en hardheid.

De dikke viscositeit van de gel is uitstekend om te verwerken voor elke Nail Tech. Ook is het perfect te gebruiken als wedstrijdgel.

Tijdens het uitharden van Astonishing Solidous Gel heb je geen hitte nodig. Doordat de gel HEMA vrij is, is deze Solidious Gel ook te gebruiken wanneer je last hebt van een HEMA-allergie.

Astonishing BIAB

Astonishing BIAB is een multifunctioneel nagelproduct, want het is een basis, builder en topgel in één. Dit is dan ook het perfecte nagelproduct voor wanneer je je niet teveel wilt bezighouden met al die verschillende producten.

BIAB (Builder In A Bottle) is een snel alternatief voor een sterke basis wanneer je een gellak wilt aanbrengen. Ook verstevigt BIAB de nagels en kun je het gebruiken om nagels te verlengen met Astonishing Nail Forms of Astonishing Tips.

Dit nagelproduct heeft de sterkte van een builder en is eenvoudig aan te brengen. Je hebt met dit product geen basis- of toplaag nodig en het vermindert vijlen.

BIAB hardt zacht uit en zorgt ervoor dat de natuurlijke nagelgroei wordt bevorderd. Bovendien is het ideaal voor de gevoelige nagel.

Wat vind jij van deze nieuwe toppers? Heb je er al iets van gekocht? Laat het ons weten!

Deel deze blog