De 10 allerleukste cadeaus voor deze Feestdagen!

De Feestdagen staan voor de deur. En - ook al gaan de feestdagen er dit jaar iets anders uitzien dan normaal - we willen onze geliefden, klanten en/of werknemers nog steeds (en deze tijd misschien juist wel een beetje extra) verrassen!

Tijdens Pakketparty op Haibu shop je super simpel en snel de allerleukste hair & beauty gifts. Wij hebben voor iedereen een ruime keuze uit geschikte cadeaus, gesorteerd in super handige prijscategorieën, namelijk: Cadeaus tot €9,99, Cadeaus €10-24,99 en Cadeaus vanaf €24,99.

Om je te inspireren hebben wij de 10 leukste cadeaus voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder, laat je inspireren en shop direct! En nog één tip: Zorg dat je op tijd besteld, zodat je niet met lege handen staat tijdens de feestdagen.

Cadeaus voor haar

Op zoek naar een kleinigheidje voor onder de Kerstboom, of pak je dit jaar helemaal uit en kies je voor een groot cadeau? Voor iedere vrouw én voor ieder budget vind je bij Haibu een perfect cadeau!

Starskin Essentials 100% Camellia Nourishing & Brightening

Om er voor te zorgen dat jij niet alleen op Kerstavond, maar ook op Oudejaarsdag er nog stralend uitziet, is er het Starskin Essentials 100% Camellia Nourishing & Brightening gezichtsmasker. Maak een eind aan die grauwe gloed en bescherm en verzorg de huid intensief. De huid krijgt weer haar natuurlijk en frisse glow! Onmisbaar tijdens deze drukke dagen!

moma-heart
Starskin Essentials 100% Camellia Nourishing & Brightening
(€ 11,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

TIGI Bed Head X-MAS Bigged Up Set

Niets zo feestelijk als prachtig, volumineus haar! TIGI Bed Head X-MAX Bigged Up Set is een limited edition set en bestaat uit 2 absolute toppers: de TIGI Superstar Queen for a Day en de Oh Bee Hive Volumizing Dry Shampoo. Creëer je in een handomdraai een volle en glamoureuze bos!

Cadeaus voor hem

Vaders, broers, ooms, neven, je beste vriend of misschien wel de buurman. Voor iedere man vind je op Haibu een mooi cadeau!

Proraso Preshave Wood & Spice 100ml

Geef het gladste scheerresultaat cadeau met Proraso Preshave Wood & Spice. Deze crème zorgt er namelijk voor dat de huidporiën worden geopend en de baardhaartjes overeind gaan staan en zachter worden. Hierdoor wordt scheren nog makkelijker en krijg je een prachtig glad scheerresultaat. Proraso Preshave Wood & Spice is daarnaast ook te gebruiken als heerlijke aftershave crème!

Goldwell Dualsenses for men pakket

Geef een complete verzorgings- en stylingsroutine cadeau! Het Goldwell Dualsenses for men pakket bestaat uit een Hair & Body wash en daarnaast 3 stylingproducten van Goldwell Dualsenses Men. Het perfecte cadeau voor iedere man!

Cadeaus voor kids

Bij Haibu vind je ook voor de kleinsten onder ons een prachtig geschenk! Van haarverzorging tot speelsets, er zit vast iets tussen waar dat kinderhart sneller van gaat kloppen!

Tangle Teezer Original Mini Children Pink Unicorn

Unicorns zijn helemaal hip! Met deze Pink Unicorn Mini Tangle Teezer zorg je ervoor dat klitten eenvoudig, snel en pijnloos uit het haar geborsteld kunnen worden. Deze antiklit borstel ziet er dus niet alleen ontzettend leuk uit, maar is ook nog eens super handig!

moma-heart
Tangle Teezer Original Mini Children Pink Unicorn
21%
(€ 11,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Plan Toys Coiffure Set

Deze prachtige houten Coiffure Set van Plan Toys is perfect voor de allerkleinste haarstylist! Gemaakt van duurzaam rubberboomhout en geverfd met verf op waterbasis. Het kind kan op een speelse en veilige manier de volwassenen imiteren. Voor alle kappers in spé! Super leuk voor in de speelhoek van de salon of om cadeau te doen!

PT4003492

Cadeaus voor in de salon

Tijdens de feestdagen willen we elkaar (en onszelf) graag extra verwennen. Met het aanbieden van een aantal mooie giftsets in jouw salon, kom jij zeker weten in die behoefte van de klant tegemoet!

Oolaboo Christmas Gift Box

Deze prachtige limited edition giftset, geïllustreerd met leuke kerstfiguren, bevat de Oolaboo Delicious Bath & Shower gel 500ml en de Lovely Body Lotion 500ml. Daarnaast bevat iedere giftbox een wenskaartje waarop de schenker een persoonlijke wens of boodschap kan schrijven voor de ontvanger! Beide producten uit de Oolaboo Christmas Gift Box zijn 100% vegan en bevatten geen sulfaten, siliconen of palmolie.

Cadeaus voor je medewerkers

Iedereen houdt er van om verrast te worden. Hoe leuk is het om jouw medewerkers te bedanken voor hun harde werk door ze te verrassen met één van onze prachtige giftsets?

Jaguar Big City Life Set Hallo Berlin

Verras je medewerkers met een nieuwe knipschaar en razor van Jaguar. De Jaguar Big City Life Set Hallo Berlin bevat een 5,5 inch offset knipschaar en een JT1M Razor. Beide hebben een prachtig motief dat er niet alleen super leuk uitziet, maar ook nog eens beschermt tegen nikkelallergie! Is het Design van Hallo Berlin toch niet helemaal wat je zoekt? Voor iedere medewerker is er wel een passende set, bijvoorbeeld Konnichiwa Tokyo of Salut Paris. Ontdek ze snel op Haibu!

Limited Edition Kerstbox

De Limited Edition Kerstbox by Haibu zit vol met producten die onmisbaar zijn tijdens de komende feestdagen! Deze Kerstbox bevat de Invisibobble Waver, Goldwell Goldenspray, Orly Nagellak, Tangle Teezer Wet Detangler en een Starskin gezichtsmasker. Het perfecte Kerstpakket!

Ben je nog opzoek naar een mooie Kerst-look?

Xelly Cabau van Kasbergen heeft 3 easy hair tutorials gemaakt, zodat jouw haar er fantastisch uitziet deze feestdagen! Om jouw look compleet te maken heeft Xelly ook nog een supermakkelijke make-up tutorial voor jou. Lees hier hoe je deze easy peasy Kerstlooks maakt!

Ontdek snel alle andere cadeaus voor ieder budget tijdens onze Pakketparty!

Deel deze blog