De beste haarmaskers van 2021

De beste haarmaskers van 2021

Een haarmasker... is dit nou echt nodig?

Om het haar de ultieme verzorging te geven is het zeker belangrijk om een haarmasker te gebruiken. Dit zal het haar namelijk een verzorgingsboost geven, wat vanzelfsprekend een toegevoegde waarde is aan jouw verzorgingsroutine!

Conditioner of haarmasker?

Vraag jij je af wat het verschil is tussen een conditioner en een masker? Daar hebben wij het antwoord op! Een conditioner legt alleen een laagje om het haar heen, waardoor het haar een gezonde en glanzende uitstraling krijgt. Een haarmasker voedt daarentegen het haar intensief van binnenuit en maakt het haar weer gezond.

Om het haar écht optimaal te verzorgen raden wij aan om, naast de normale verzorgingsroutine, ongeveer één keer in de week een haarmasker te gebruiken.

Welk haarmasker kies ik?

Een haarmasker is gericht op het behandelen van een specifiek haarprobleem. Zo heb je onder andere keuze uit haarmaskers voor het herstellen van beschadigd haar, het hydrateren van droog haar, het versterken van breekbaar haar, het mooi houden van gekleurd haar, etc. Kies een haarmasker dat bij jouw behoefte past!

De beste haarmaskers

Kevin Murphy Hydrate-Me Masque

Dit is een herstellend haarmasker speciaal voor normaal tot droog en beschadigd haar. Het haar wordt intensief gehydrateerd en hersteld.

moma-heart
Kevin Murphy Hydrate-Me Masque 200ml
(€ 39,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Treatment 500ml

Dit haarmasker verzorgt het haar intensief zodat het haar diepgaand heropbouwt. De verzorgingsingrediënten richten zich op beschadigde en zwakke plekken in de buitenste haarstructuur en herstellen de binnenstructuur.

moma-vegan moma-heart
Schwarzkopf BC Repair Rescue Treatment  500ml
47%
(€ 24,83   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Wella Fusion Intense Repair Masker 500ml

Zelfs het meest beschadigde haar voelt vernieuwd, glad en elastisch aan en is veerkrachtig tegen afbreken na gebruik van dit masker.

moma-heart
Wella Fusion Intense Repair Mask 500ml
51%
(€ 24,94   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Fanola No Yellow Masker 1000ml

Dit is hét haarmasker om ongewenste gele tinten te neutraliseren. Daarnaast geeft dit masker een intense verzorging en extra glans.

moma-heart
Fanola No Yellow Masker 1000ml
43%
(€ 18,00   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100ml

Dit herstellende haarmasker zorgt ervoor dat het haar herstelt van alledaagse beschadigingen en dat het haar er weer stralend en gezond uitziet.

moma-vegan Origineel moma-heart
Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100ml
10%
(€ 26,97   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deel deze blog