Dé beste krul- en stijltang van 2022 volgens ELLE!

Dé beste krul- en stijltang van 2022 volgens ELLE!

Krultangen en stijltangen zijn onmisbaar in iedere haarsalon, maar ook thuis worden deze haartools vaak gebruikt. Met deze tools creëer je de mooiste krullen en waves of zorg je voor super steil haar.

Omdat er inmiddels een super groot aanbod is aan krultangen en stijltangen, heeft ELLE onderzoek gedaan naar de beste krultangen én stijltangen en deze op een rijtje gezet.

ghd Soft Tong Curler: de beste krultang van 2022

Uit het onderzoek heeft ELLE de ghd Soft Tong Curler uitgekozen als de beste krultang van 2022!

moma-heart
ghd Soft Tong Curler
5%
(€ 198,98   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De ghd Soft Tong Curler is een professionele krultang waarmee je fantastische krullen in het haar krijgt! Bovendien zorg je ervoor dat je volume bij de haaraanzet krijgt. De krultang is ideaal voor halflang tot lang haar en is voor alle haartypen geschikt.

De ghd Soft Tong Curler is een professionele krultang voorzien van de tri-zone. Zo heb jij long lasting krullen en zal het haar er gezonder uitzien. De gepatenteerde ultra-zone technologie zorgt ervoor dat jij gebruik maakt van de juiste temperatuur. De temperatuur van de Soft Tong Curler wordt gecontroleerd dankzij de zes verschillende hittesensoren.

De Soft Tong Curler heeft een diameter van 32mm voor het creëren van natuurlijke krullen of prachtige beachwaves. Het koele uiteinde van de krultang zorgt ervoor dat het makkelijk en veilig is om de krultang aan het uiteinde vast te pakken. Tevens heeft de krultang een slaapstand, waardoor de tool na 30 minuten inactiviteit zelfstandig uitschakelt.

ghd Gold Styler Limited Edition Lilac: de op één na beste stijltang van 2022

Uit het onderzoek heeft ELLE de ghd Gold Styler Limited Edition Lilac als de op één na beste stijltang van 2022! 

Gun het haar van het beste en ervaar de luxe die de ghd Gold Styler biedt! Deze stijltang is een vernieuwende versie van de ghd Classic Gold Styler, maar nu met nieuwe technologie, modern design en verbeterde product performance.

De ghd Gold Styler beschikt over een nieuwe dual-zone technologie, dit zorgt voor gecontroleerde temperatuur van aanzet tot in de punten. De ultra gladde bladen zijn inclusief 2 nieuwe generatie hitte sensoren die een constante temperatuur van 185°C regelen, verdeeld over 2 platen. Dit zorgt voor steiler, gladder en gezonder uitziend haar.

Dankzij de ronde kop creëer je eenvoudig verschillende stylen. Ga voor stevige krullen, glanzende golven of een super strakke steile look! Het snoer draait 360 graden, dus je kunt overal te werk gaan. Na 30 minuten inactiviteit schakelt de stijltang automatisch uit.

Met de ghd Gold Styler creëer je in een handomdraai de mooiste stylen, of je nou voor steil haar gaat of voor krullen. Alles is mogelijk met de ghd stijltang.

Naast deze krul- en stijltang heeft ghd nog veel meer handige tools in het assortiment - shop ze bij Haibu!

Deel deze blog