Dit wonderserum van Kérastase wil jij hebben!

Iedereen wil prachtig, gezond, vol en glanzend haar. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er genoeg producten op de markt die jou dat gezonde volle haargevoel kunnen geven.

Kérastase heeft een serum ontwikkeld dat jou niet alleen het gevoel geeft, maar het haar daadwerkelijk meer body geeft en het transformeert naar prachtige, jeugdige lokken! Lees snel verder over dit wonderserum.

Ga veroudering tegen

Kérastase heeft haar Chronologiste gamma vernieuwd. Deze vernieuwde haarverzorgingsroutine is dé oplossing voor haarherstel en –regeneratie en revitaliseert het haar volledig – van de hoofdhuid tot in de haarpunten. In één van onze vorige blogs lees je alles over deze innovatieve anti-aging lijn.

Kérastase Chronologiste Sérum Universel

Het Kérastase Chronologiste Sérum Universel is het paradepaardje van het Chronologiste gamma! Dit krachtig revitaliserende leave-in serum beschermt het haar en de hoofdhuid door de afzetting van vervuilende deeltjes tegen te gaan. Het geeft het haar en de hoofdhuid een intensieve hydratatie. Testen wijzen uit dat zelfs na 48 uur de vezelhydratatie nog zo’n 81% is!

Het haarserum maakt haarvezels voller waardoor deze tot wel 7,2% in vezeldiameter toenemen. Hierdoor krijgt het haar meer body en een voller effect. Het haar wordt intensief gevoed en het haar krijgt tot wel 4x meer glans. Daarnaast zorgt het Kérastase Chronologiste Sérum Universel ervoor dat pluis en kroezen tot wel 96 uur wordt tegengegaan.

De hoofdhuid voelt gerevitaliseerd en gekalmeerd aan en het haar wordt getransformeerd naar haar jeugdige staat!

Geavanceerde technologie

Voor het Chronologiste Serum Universel maakt Kérastase gebruik van een geavanceerde technologie. Deze technologie maakt gebruik van biomimetische kaviaarparels die geconcentreerde en revitaliserende werkstoffen bevatten die een voedende en volumineuze werking hebben op het haar.

Daarnaast werkt het Chronologiste ingrediëntentrio van hyaluronzuur, abessijn en vitamine E, samen om het haar zichtbaar en voelbaar zacht, vol en glanzend te maken.

De kaviaarparels zorgen ervoor dat de toegevoegde ingrediënten als hyaluronzuur, abessijn en vitamine E in hun puurste potentie benut worden.

Shop direct op Haibu

Het Kérastase Chronologiste Sérum Universel is een echte investering in het haar en onmisbaar voor iedereen die veroudering van haar en hoofdhuid wil tegengaan. Shop dit wonderserum daarom direct op Haibu!

Chronologiste routine

Ga voor de complete verzorging en gebruik alle producten van Kérastase Chronologiste. Bekijk hier de Chronologiste Anti-aging Hair Care Routine voor thuis!:

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met Kérastase Chronologiste. Laat het ons weten in de comments of gebruik #kapperskorting op Instagram of Facebook!

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste producten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Deel deze blog