Dit zijn dé nageltrends voor deze feestdagen!

Dit zijn dé nageltrends voor deze feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur, dus tijd om jezelf onder te dompelen in de feestelijjke sfeer! Eén van de leukste manieren om in de stemming te komen, is door je nagels te versieren. Er zijn genoeg nagellooks die perfect passen bij Kerstmis en Oud en Nieuw!

Bekijk de verschillende nageldesigns hieronder en maak je feestlook compleet!

Klassiek rood met een twist

Foto: Instagram @vivianmariewong

Rode nagels zien er altijd leuk uit tijdens de feestdagen, maar waarom zou je niet een stapje verder gaan? Kies voor een diepe bordeauxrode tint of voeg glitteraccenten toe voor extra sprankeling. Als je van nail art houdt, overweeg dan om witte sneeuwvlokken, gouden sterren of iets anders toe te voegen voor die perfecte feestelijke touch.

Metallic

Foto: Instagram @sulysnailography

Metallic nagellakken zijn perfect voor de feestdagen. Kies voor volledige dekking in één metallic tint, of experimenteer met metallic accenten en nail art. Deze nagels geven je een futuristische en glamoureuze uitstraling.

Goud en glitter

Foto: Instagram @thehotblend

Goud is dé kleur voor feestelijke nagels. Ga voor gouden nagellak voor een elegante look of experimenteer met metallic gouden accenten. Een gouden French manicure met glinsterende tips is een subtiele, maar stijlvolle keuze voor de feestdagen.

IJsprinses glitter

Foto: Instagram @sansungnails

Als je een echt ijzige, winterse look wilt creëren, probeer dan zilveren glitternagellak. Het doet denken aan glinsterende sneeuwvlokken op een koude winterdag. Je kunt de glitternagellak gebruiken voor een volledige dekking of als accentnagel voor een subtielere uitstraling.

Feestelijke french manicure

Foto: Instagram @vivianmariewong

Een French manicure is altijd chic, maar voor de feestdagen kun je deze een feestelijk tintje geven. Gebruik traditionele roze of nude kleuren voor de basis en voeg vervolgens glinsterende witte of zilveren tips toe. Het is een elegante en veelzijdige keuze die bij elke outfit past.

Winter wonderland

Foto: Instagram @artdecom

Breng een stukje van de winterse magie op je nagels met een sneeuwvlokken- of ijskristalontwerp. Gebruik witte, blauwe en zilveren nagellak om een betoverend winterlandschap op je nagels te creëren.

Feestelijke ombré

Foto: Instagram @glowbeautycenteruae

Ombré-nagels blijven populair, en je kunt deze trend aanpassen aan de feestdagen! Kies kleuren die bij het seizoen passen, zoals diep rood naar glinsterend goud of groen naar zilver. Het verloopeffect geeft je nagels een prachtige en opvallende uitstraling.

Donkere kleuren

Foto: Instagram @bellefemmedubai

Donkere nagellakken, zoals diepzwart, bordeauxrood, marineblauw en diep paars, stralen een aura van mysterie en verleiding uit. Ze zijn geweldig voor de herfst en de winter, maar kunnen het hele jaar door gedragen worden voor een gedurfde statement-look.

Pastel

Foto: Instagram @vivianmariewong

Pastelkleuren, zoals lichtroze, babyblauw, lavendel en zachtgeel, hebben de reputatie subtiel en elegant te zijn. Ze zijn perfect voor de lente en de zomer, maar je kunt ze ook met succes dragen tijdens de feestdagen om een frisse en onverwachte draai aan je nagelstijl te geven.

Marmeren Elegantie

Foto: Instagram @fleurbeauty.co

Marmeren nagels zijn zowel chic als stijlvol. Gebruik zachte marmerpatronen in wit en grijstinten voor een elegante uitstraling. Voeg gouden accenten toe voor een extra vleugje luxe. Marmeren nagels zijn ideaal voor formele feesten!

Verzorg je nagels

Of je nu kiest voor glitters, traditionele kerstkleuren of een unieke nail art-creatie, je nagels kunnen de perfecte aanvulling zijn op je feestoutfit! Vergeet niet om je nagels goed te verzorgen, zodat ze er op hun best uitzien tijdens de feestdagen. Breng een topcoat aan om je nagellak langer te laten meegaan en een olie om de huid rondom de nagel te voeden en verzorgen.

Koop je nagellak bij Haibu

Ontdek bij Haibu een wereld van kleuren en verschillende merken met ons uitgebreide assortiment aan (gel)nagellak. Voor welke kleur je ook gaat, je vindt gegarandeerd jouw perfecte tint. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer elke nagellook die je maar wilt!

Deel deze blog