Dit zijn de vegan bestsellers van 2023!

Dit zijn de vegan bestsellers van 2023!

In de wereld van haarverzorging hebben vegan producten de afgelopen jaren een opvallende opmars gemaakt. Steeds meer mensen kiezen voor vegan haarproducten vanwege hun milieuvriendelijkheid en diervriendelijke ingrediënten.

Ben je op zoek naar de beste vegan haarproducten van 2023? Zoek dan niet verder! Wij zetten de vegan bestsellers van 2023 hieronder voor jou op een rijtje!

Waarom kiezen voor vegan haarverzorging?

Vegan haarproducten hebben ontzettend veel voordelen, niet alleen voor het haar, maar ook voor het milieu en voor de dieren. Vegan haarverzorgingsproducten zijn vrij van dierlijke ingrediënten en worden niet op dieren getest, wat bijdraagt aan een diervriendelijkere wereld. Bovendien zijn deze producten vaak milieuvriendelijker, omdat ze minder schadelijke chemicaliën bevatten en vaak in recyclebare verpakkingen worden aangeboden.

Bij Haibu begrijpen we het belang van vegan haarverzorging, daarom bieden we een breed scala aan vegan haarproducten aan!

Vegan bestsellers

Dit zijn de vegan bestsellers van 2023:

Olaplex No.3 Hair Perfector

moma-vegan Origineel moma-heart
Olaplex No. 3 100ml
18%
(€ 24,55   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Olaplex No.3 Hair Perfector herstelt het haar van alledaagse beschadigingen en zorgt dat het er weer stralend en gezond uitziet!

De Olaplex nr 3 Hair Perfector is de derde stap van de Olaplex behandeling en is geschikt om het haar thuis te behandelen. Stap 1 en 2 worden toegepast in de salon.

Schwarzkopf OSiS+ Session Extra Strong Hold Hairspray

moma-vegan moma-heart
Schwarzkopf OSiS+ Session Extra Strong Hold Hairspray 100ml
26%
(€ 5,17   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Schwarzkopf OSiS+ Session Extra Strong Hold Hairspray is een vegan haarlak die geschikt is voor fijn, medium, dik of stug haar. De spray heeft een extra sterke hold en houdt het haar langdurig in model. Met de spray creëer je een wind-proof grip en veel controle.

Color Wow Dream Coat Extra Strength

moma-vegan moma-heart
Color Wow Dream Coat Extra Strength 200ml
(€ 39,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Ontrafel de magie van glanzend, glad haar met Color Wow Dream Coat Extra Strength! Deze krachtige, ultra-hydraterende anti-frizz behandeling transformeert droog, uitgedroogd en krullend haar tot glasachtig, glad en rechte lokken, bestand tegen kroezen voor wel 3 tot 4 wasbeurten.

Kevin Murphy Killer Twirls

moma-vegan moma-heart
Kevin Murphy Killer Twirls 40ml
(€ 7,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Ontdek de geheimen van prachtige krullen met Kevin Murphy Killer Twirls. Deze hoogwaardige leave-in crème is een ware gamechanger voor iedereen met een krullende haartextuur. Laat je betoveren door de unieke formule die krullen definieert, hydrateert en een ongeëvenaarde glans geeft.

Elleure Hydrater Hydraterende Shampoo

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Hydrater Hydraterende Shampoo 250ml
(€ 18,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Met de Elleure Hydrater Hydraterende Shampoo laat je droge haar weer zijdezacht en gehydrateerd aanvoelen. Deze kwalitatief hoogwaardige shampoo is 100% vegan en is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen.

Olaplex No.7 Bonding Oil

moma-vegan Xelly's favorite Origineel moma-heart
Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml
10%
(€ 26,97   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Olaplex No.7 Bonding Oil is stap zeven uit het Olaplex stappensysteem. De Bonding Oil herstelt het beschadigde haar en de gespleten haarpunten. De olie is speciaal ontwikkeld met de orginele Olaplex ingrediënten.

K18 Molecular Repair Hair Oil

moma-vegan Origineel moma-heart
K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml
(€ 65,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

K18 Molecular Repair Hair Oil is de ultieme oplossing tegen pluizig haar. Deze siliconenvrije olie gaat pluis op een revolutionaire manier tegen door de schade die pluis veroorzaakt aan te pakken op de lange termijn en tegelijkertijd direct gladheid te bieden.

Matrix Vavoom! Freezing Spray Extra Full

moma-vegan moma-heart
Matrix Vavoom! Freezing Spray Extra Full 500ml
29%
(€ 12,31   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Matrix Vavoom! Freezing Spray Extra Full is een haarspray die meer volume aan het haar geeft. De zeer verstevigende formule houdt strakke en volumineuze kapsels een lange tijd perfect op zijn plek.

Schwarzkopf BC Color Freeze Shampoo

moma-vegan moma-heart
Schwarzkopf BC Color Freeze Shampoo  1000ml
47%
(€ 28,80   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Schwarzkopf BC Color Freeze Shampoo is een rijke shampoo die gekleurd haar beschermt tegen kleurvervaging. De shampoo geeft beschadigd, gekleurd daarnaast een diepe verzorging en zorgt voor een optimaal kleurbehoud.

Kerasilk Multi-Benefit Oil

moma-vegan moma-heart
Kerasilk Multi-Benefit Oil 50ml
5%
(€ 28,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Ontdek de geheimen van uitzonderlijk glad en zacht haar met Kerasilk Multi-Benefit Oil. Deze veelzijdige, multifunctionele olie, verrijkt met Biomimetic Silk & Shea Oil, biedt het haar een luxueuze behandeling met talloze voordelen.

Vegan haarverzorging kopen

Kies voor vegan haarverzorging en draag bij aan een betere wereld, terwijl je ook nog eens zorgt voor gezond en stralend haar. Bestel vandaag nog je vegan producten bij Haibu!

Deel deze blog