TIP: De Elleure haarverf kit 1+1 gratis

TIP: De Elleure haarverf kit 1+1 gratis

Dé manier om uitgroei bij te werken

Deze actie is afgelopen, maar je shopt de Single Use Kit van Elleure natuurlijk nog steeds op Haibu!

Tip voor tijdens de lockdown: shop deze handige Single Use kit van Elleure. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk het haar te kleuren of uitgroei bij te werken. Je profiteert tijdelijk van een superaanbieding: 1+1 gratis en combineren mag!

De Elleure Single Use kit is ideaal als bijverkoop zodat je jouw klanten kan voorzien van professionele haarkleuring tijdens deze lockdown. Zo heb je zelf geen gedoe met het samenstellen van kleurpakketjes!

Professioneel thuiskleuren

De veganistische haarkleuring van Elleure geeft het haar niet alleen een prachtige kleur, maar verzorgt het haar ook intensief tijdens het kleurproces! We schreven al eerder over dit nieuwe merk dat een toegankelijk assortiment biedt, geschikt voor iedere kapper! De Single Use kit is een uniek product: een professionele thuiskleurkit die perfect is om aan te bieden aan jouw klanten.

Dus maak het jezelf niet te moeilijk en profiteer nu van deze top deal!

Elleure Teinture Single Use

Bekijk hier het gehele assortiment Elleure Single Use

Voorwaarden

  • De korting wordt verrekend als 50% korting bij aankoop per 2 stuks
  • Geldig vanaf 29 januari 2021 t/m 7 februari 2021
  • Combineren van verschillende kleuren mag
  • De korting op Elleure voor PRO klanten blijft geldig

Meer over Elleure

Hoewel de lockdown natuurlijk voor niemand leuk is, geeft het je ook de tijd om eens wat nieuws te proberen. Elleure maakt dit nog gemakkelijker door de scherp geprijsde proef- en startpakketten die het merk voor je heeft samengesteld. Je vind deze pakketten (en het volledige assortiment van Elleure) exclusief bij Haibu!

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Debut Startpakket
(€ 241,94   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Ook heeft Elleure een aantal online tutorials voor je opgenomen, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen tijdens deze lastige periode! Je vindt de tutorials hier.

 

Deel deze blog