Dit zijn onze favoriete blondeerpoeders!

Op zoek naar het beste blondeerpoeder?

Blonderen kan een lastig klusje zijn en vereist de nodige kennis. Maar als je weet wat je doet én als je de juiste producten gebruikt, creëer je de mooiste resultaten bij je klanten!

Foto credit: Elleure

Ben jij op zoek naar het fijnste blondeerpoeder? Wij helpen je op weg en zetten vijf van onze favorieten op een rij!

Scarlett Blondeerpoeder universeel 500gr

Het Scarlett blondeerpoeder is een goede basis voor oplichtende services zoals het zetten van highlights of een balayage. Een veilig en stuifvrij poeder!

KIS SnowWhite Blondeerpoeder 500gr

Dit is een echte fan-favorite! Om een perfecte ondergrond te creeëren en het haar zo gezond mogelijk te houden, heeft KIS de KIS SnowWhite ontwikkeld. Dit blondeerpoeder is verrijkt met keratine en licht het haar tot 7 tinten op.

moma-heart
KIS Snowwhite 500gr
22%
(€ 16,93   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Scarlett Blondeerpoeder universeel 500gr
(€ 10,77   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Elleure Clarifier Blond Plex

Ben je op zoek naar een écht next-level product? Dan is Elleure Clarifier Blond Plex waar je naar op zoek bent! Met dit blondeerpoeder van hoge kwaliteit licht je het haar op tot wel 10 tinten en creëer je met gemak helder en gezond blond haar!

Elleure Clarifier Blond Plex heeft een speciale PLEX CO1-technologie en bevat polyomino-suikercondensaat en gehydrolyseerde keratine. De beschermende en voedende eigenschappen van deze ingrediënten verzorgen het haar intensief en beperken de schade van het ontkleuringsproces. Door de anti-yellow technology worden warme, gele ondertonen geëlimineerd.

The best news? Als PRO klant van Haibu krijg je maar liefst 45% op Elleure Clarifier Blond Plex! Je betaalt in plaats van €20,95 slechts €11,52.

Schwarzkopf Blond Me Premium Lift 9+ 450gr

Een oneffen basis, slechte haarkwaliteit: het zijn slechts een paar dingen die blonderen lastig kunnen maken. Om jouw zo goed mogelijk te ondersteunen heeft Schwarkzopf de Blond Me lijn geïntroduceerd. De Blond Me Premium Lift 9+ van Schwarzkopf is speciaal ontwikkeld voor het op een professionele manier van blonderen van het haar, zodat een perfecte basis ontstaat!

Met de ingebouwde Keralamination Technology is perfect blond haar heel eenvoudig en snel te bereiken. De ingebouwde anti-geel substantie beschermt het haar tegen een rossige gloed. De unieke oplichting van je haar kan oplopen tot wel 9 tinten!

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Clarifier Blond Plex  500gr
(€ 28,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Wella Blondor Multi Blonde Powder 800gr

Het Wella Blondor Multi Blonde Powder is een enorm populair blondeerpoeder! Dit poeder van hoge kwaliteit bevat een speciale anti-geel formule, waardoor warme tonen in het haar onderdrukt worden. Hierdoor krijgt het haar altijd een natuurlijke blonde look! Dit product is universeel toepasbaar en licht op tot wel 7 tinten.

Wella Blondor Multi Blonde powder is eenvoudig te mengen tot een romige substantie, waardoor je het gemakkelijk kunt gebruiken en je de mooiste resultaten krijgt!

moma-heart
Wella Blondor Multi Blonde Powder 800gr
44%
(€ 52,57   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Geïnspireerd geraakt? Bestel jouw favoriete blondeerpoeder vandaag nog op Haibu en laat jouw creativiteit de vrij loop! Probeer bijvoorbeeld onderstaande tutorial voor een parelblonde look, gecreëerd met Elleure Clairfier Blond Plex!

*Let op: Blondeerpoeder is een professioneel product en dient alleen voor professioneel gebruik

moma-heart
Goldwell Dualsenses Rich Repair Restorting Conditioner 1000ml
62%
(€ 27,94   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-vegan moma-heart
Schwarzkopf BC Color Freeze Silver Shampoo  1000ml
46%
(€ 29,42   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deel deze blog