Ga voor zonnige beach waves met Wella!

Eind juni is het zover… Dan begint de zomer! We hebben vorige week al even kunnen genieten van zomerse temperaturen en wat voelt dat lekker! De nieuwe zomeroutfits konden geshowd worden en we besteedde net wat meer aandacht aan ons haar. Net als vorige zomer is ook deze zomer één haarlook, letterlijk en figuurlijk, helemaal hot! We hebben het over de beach waves. Op Haibu zijn de voorbereidingen al getroffen en hebben we al een aantal producten voor je geselecteerd waar je de perfecte messy beachlook mee kunt maken. In dit artikel laten we zien hoe je beach waves creëert met de Wella EIMI Beachlook Set!

Wella EIMI voor summerproof beach waves

Het creëren van beach waves gaat niet zo makkelijk als je denkt! Althans, de handelingen zijn niet moeilijk maar voor een langdurig resultaat heb je wel de juiste producten nodig. Uiteindelijk wil je gaan voor een messy look waar wel aandacht aan is besteed. De EIMI lijn van Wella is een brede lijn met veel styling- en verzorgingsproducten voor het haar. Zo zijn er producten die het haar verzorgen, stylen en fixeren. Voor het creëren van beach waves heb je de volgende producten nodig:

Wella EIMI Root Shoot Mousse: Het is belangrijk om te beginnen met een verstevigende mousse. Met deze mousse geef je het haar volume vanaf de aanzet. De mousse is goed te doseren en aan te brengen door het handige applicatieflesje. Werk de mousse goed in de haren en concentreer hierbij voornamelijk op de wortels van het haar.

Wella EIMI Ocean Spritz Salt Spray: Voor de bekende messy beachlook is een product met zout nodig. Denk maar eens aan de keer dat jij in de zee hebt gezwommen en je haar hierna liet opdrogen. Door het zoute zeewater voelde je haar als stro maar zorgde dit tegelijkertijd wel voor een stugge, messy look! De EIMI Ocean Spritz bevat, net als zeewater, zout. Het is de bedoeling dat de spray over het gehele haar wordt aangebracht en dat het vervolgens vanzelf opdroogt. Na enkele minuten zul je zien, en voelen, dat je haar stug wordt en dat er een natuurlijke slag/krul ontstaat.

Wella EIMI Perfect Me BB Lotion: Na het aanbrengen van de Ocean Spritz is het belangrijk om de Perfect Me BB Lotion aan te brengen. Dit product geeft het haar namelijk een natuurlijke zachte glans, herstelt en hydrateert, gaat pluis tegen en beschermd het haar tegen de hitte van stylingtools. Na het aanbrengen van alle producten wordt het haar nog blootgesteld aan warmte van een krultang en van de fohn dus daarom is het belangrijk om het haar van tevoren goed te beschermen. Leg de focus bij de aanbreng van dit product met name op de lengtes van het haar.

Messy beach waves

Nadat de Root Shoot Mousse, de Ocean Spritz Salt Spray en de Perfect Me BB Lotion zijn aangebracht is het tijd om de daadwerkelijke waves te creëren. Dit kun je het beste doen met een krultang. Iedereen heeft een eigen smaak dus bepaal vooral zelf wat voor krultang je gebruikt! Wij raden aan om voor een groffe krul te gaan. Dit ziet er net wat natuurlijker uit en doet ook meer denken aan waves dan aan krullen. Door de Ocean Spritz Salt Spray is het haar al wat stugger en zullen de waves beter pakken. Dit zorgt tegelijkertijd voor een langdurig resultaat! Als de haren zijn gekruld kun je de waves eventueel uitborstelen en hier nog wat Ocean Spritz overheen sprayen. Als laatste stap kun je met je vingers textuur aanbrengen of met een föhn. Nu ben je helemaal klaar om naar het strand te gaan, een drankje te drinken in de stad of te dansen in de club!

Wil je alle stappen nog eens nalopen? Bekijk dan onderstaande tutorial van Wella waarin te zien is hoe de beach waves gemaakt worden met alle bovenstaande producten!

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf de messy beach look creëren?

Shop de Wella EIMI Beach Look Set met maar liefst 60% korting op Haibu!

Wist je dat de Wella EIMI lijn uit meerdere producten bestaat? Kijk hier voor de andere producten.

Wat je vandaag voor 22.00 uur besteld, heb je (indien voorradig) morgen al in huis!

Veel shopplezier! 

Het bericht Ga voor zonnige beach waves met Wella! verscheen eerst op Kapko Magazine.

Deel deze blog