Haal de zomer in het haar met Kevin Murphy Angel Wash

Haal de zomer in het haar met Kevin Murphy Angel Wash

De zomer is hét seizoen waarin we allemaal verlangen naar lange, zorgeloze dagen, warme zonnestralen en verfrissende duiken in de zee. Maar in de zomer is het ook belangrijk om je haar goed te verzorgen. Ben je op zoek naar een geweldige haarverzorging om je zomerlook te laten stralen? Lees dan verder!

Een absolute musthave deze zomer is de Kevin Murphy Angel Wash! Met deze shampoo zorg je ervoor dat jouw lokken er de hele zomer door fantastisch uit zullen zien.

Voordelen Kevin Murphy Angel Wash

Verzachtend en voedend

De Kevin Murphy Angel Wash is een ultra-verzachtende en voedende shampoo die speciaal is ontworpen om fijn, futloos haar nieuw leven in te blazen. Deze zachte formule reinigt het haar grondig zonder het uit te drogen, waardoor het er gezonder en voller uitziet. Het bevat essentiële ingrediënten zoals aquatische mineralen, vitamine C en tarweproteïnen die het haar hydrateren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling.

Behoud van haarkleur

Als je deze zomer je haarkleur hebt veranderd of je levendige lokken wilt behouden, is de Kevin Murphy Angel Wash jouw nieuwe beste vriend. De formule is speciaal samengesteld om kleurvervaging te minimaliseren, waardoor de haarkleur langer mooi blijft. Of je nu blond, bruin, rood of zelfs pastel gekleurd haar hebt, deze shampoo helpt de kleurintensiteit te behouden en voorkomt dat je haar er dof uitziet.

Bescherming tegen schadelijke invloeden

Tijdens de zomermaanden kan je haar te maken krijgen met verschillende schadelijke invloeden, zoals blootstelling aan de zon, chloorwater en zout water. De Kevin Murphy Angel Wash beschermt het haar tegen deze externe factoren en voorkomt dat het broos en beschadigd raakt. Door het regelmatig te gebruiken, behoud je gezond haar dat bestand is tegen de zomerse uitdagingen.

Volume en glans

De Kevin Murphy Angel Wash geeft het haar niet alleen de nodige verzorging, maar zorgt ook voor volume en glans. De lichtgewicht formule laat het haar voller aanvoelen zonder het te verzwaren. Het resultaat? Prachtige, veerkrachtige lokken die de hele dag door stralen. Of je nu van een natuurlijke beach look houdt of juist volumineuze krullen wilt creëren, deze shampoo helpt je om de perfecte zomerse stijl te bereiken.

Verzorg het haar optimaal

Naast een shampoo, is het gebruik van een conditioner en masker natuurlijk ook erg belangrijk om het haar optimaal te verzorgen. Gelukkig heeft Kevin Murphy naast de Angel Wash ook de Angel Rinse en Angel Masque! Verzorg het haar met de Kevin Murphy producten en straal deze zomer!

Shop de Kevin Murphy Angel producten bij Haibu

moma-heart
Kevin Murphy Angel Rinse 250ml
(€ 29,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Kevin Murphy Angel Wash 250ml
(€ 29,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Kevin Murphy Angel Masque 200ml
(€ 39,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deel deze blog