Yes! Haibu maakt kans op een Shopping Award!

Shopping awards

Wij hebben fantastisch nieuws! Haibu is namelijk voor de tweede keer op rij genomineerd voor de Shopping Awards, in de categorie Hair & Beauty. De Shopping Awards zijn echt een erkenning voor de beste online shops van Nederland. Denk je dat Haibu als beste webshop voor hair & beauty liefhebbers uit de bus komt?

De Shopping Awards zijn dé prijzen voor online retailers in Nederland. Ze belonen webshops die uitblinken in hun categorie. Op 28 maart is de grote avond: het Shopping Awards Gala bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Dan ontdekken we of Haibu als winnaar uit de strijd komt in de wereld van hair & beauty!

Top 3 nominatie voor Haibu bij de Shopping Awards

Met jullie steun heeft Haibu de top 3 gehaald binnen de categorie Hair & Beauty bij de Shopping Awards. Enorm bedankt voor jullie stemmen! Die zijn namelijk goed voor de helft van de punten. De andere helft? Die komt van een deskundige jury.

We zijn trots op onze positie als dé online groothandel voor professionals in hair en beauty. Maar nu is de grote vraag: worden we ook erkend als de beste webshop voor hair & beauty fans? Volg ons op onze website, blog en social media voor de laatste updates. Wordt Haibu de nummer één? We houden het spannend!

Op 28 maart worden tijdens het chique Shopping Awards gala de winnaars aangekondigd. Wie weet staat Haibu dan wel op het podium. Fingers crossed!

Kom alvast in de stemming en bekijk de after movie van de Shopping Awards 2023:

Deel deze blog