Het Haibu Experience Center sluit: wat nu?

Het Haibu Experience Center sluit: wat nu?

We hebben nieuws over het Haibu Experience Center (HEC). Dit unieke concept, een combinatie van winkel en trainingscentrum, heeft altijd in het teken gestaan van ontdekken en beleven. Maar het is tijd voor verandering!

Na een aantal mooie jaren hebben we ervoor gekozen om het HEC vanaf 1 april 2024, en nee, dit is geen 1 aprilgrap, te sluiten. We hebben er mooie tijden beleefd, veel geleerd, en het was geweldig om zoveel van jullie daar te zien. Maar, zoals met veel dingen in het leven, is het tijd voor de volgende stap.

Een plek vol ontdekkingen

Het Haibu Experience Center, gevestigd op het Sint Jorisplein in Amersfoort, was niet zomaar een winkel. Het was een plek waar je zes dagen per week de wereld van hair & beauty in de breedste zin kon ervaren.

Van de nieuwste producten van topmerken als L’Oréal, Goldwell, Schwarzkopf, Wella, en Make-up Studio tot het testen van de nieuwste stijltangen, krultangen, en föhns bij onze toolbar – het HEC had het allemaal. Plus, de mogelijkheid om vrijblijvend een flexibele werkplek te huren of deel te nemen aan uitgebreide hair- en beauty trainingen maakte het een echte belevingswinkel.

Waarom we deze keuze hebben gemaakt

Tijden veranderen en wij veranderen mee. De focus verschuift naar onze online aanwezigheid. We hebben gemerkt dat we jullie online net zo goed, zo niet beter, kunnen helpen. Dus gaan we onze energie steken in het verbeteren van Haibu.nl, met onder andere meer online tutorials, webinars en trainingen.

Wat betekent dit voor jou?

Geen zorgen, we zijn niet weg! Je krijgt nog steeds toegang tot de laatste trends, tips en producten in de haarverzorgingswereld, maar dan vanuit het comfort van je eigen huis. Heb je onze hulp nodig? Dan kan je natuurlijk terecht bij de klantenservice! Zij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen!

Deel deze blog