HIWVJA aflevering 1: creëer de look van Maxime

Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft de spits afgebeten in de aller eerste aflevering van het nieuwe Net5-programma ‘Heb ik wat van je aan?’. In deze blog lees je welke Haibu producten er zijn gebruikt om haar look te creëren.

Heb jij ook gekeken? Tijdens de eerste aflevering van het Net5-programma ‘Heb ik wat van je aan?’ zagen we hoe 3 designers een trouwjurk voor Maxime Meiland hebben ontworpen. Maxime koos uiteindelijk haar droomjurk, die zij ook zal dragen op haar huwelijk. Wij hebben genoten!

Hiermee creëer jij de look van Maxime Meiland

Naast dat de jurken er allemaal prachtig uitzagen, had Maxime natuurlijk ook een flawless look. In de Haibu booth werden haar haar en make-up onderhanden genomen, zodat deze natural beauty stond te stralen op de catwalk!

Wil jij deze look ook creëren? Shop dan direct de producten die zijn gebruikt tijdens deze aflevering:

moma-vegan moma-heart
Maria Nila Dry Shampoo 250ml
(€ 26,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
Xelly's favorite moma-heart
Mason Pearson Popular Bristle & Nylon
5%
(€ 156,03   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

moma-heart
SLA Blush Pink in Cheek Rosewood 6,5gr
17%
(€ 24,41   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Modeler Haarlak  300ml
(€ 12,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
Xelly's favorite moma-heart
Make-up Studio Eye Definer Black
10%
(€ 15,21   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Christian Faye Mascara SuperB brown 7gr
26%
(€ 14,11   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Spoiler alert!

Nieuwsgierig naar nog meer afleveringen van Heb ik wat van je aan? Kijk dan vooral naar de afleveringen met Daphne Dekkers, Irene schouten, Heleen van Royen, Anna Nooshin en Giovanca Ostiana!

Haibu sponsort ‘Heb ik wat van je aan?

Haibu is een webshop voor de hair & beauty professional en lover, maar dat is natuurlijk niet de enige reden dat we het programma sponsoren. Hieronder vind je nog een aantal redenen:

- We vinden het belangrijk dat jonge, creatieve designers een podium krijgen om zo hun creaties te kunnen laten zien en een kans te krijgen

- Volg je passie! Ook in de kappers- en beautybranche werken veel creatieve mensen. We willen laten zien dat je je passie moet volgen, zowel in het kappersvak of als designer

- Alle jurken worden uiteindelijk geveild en de opbrengst gaat naar een goed doel

- Met een mooie creatie, een fantastisch kapsel en de perfecte make-up look voel je jezelf ‘empowered’, dit is een gevoel waar wij achter staan

- We hebben tijdens de coronaperiode veel binnen gezeten, maar nu mogen we weer naar buiten en zeggen we... laat jezelf zien!

Haibu; verzorgd tot in de puntjes. Met meer dan 300.000 producten op voorraad, een 7 dagen per week geopende klantenservice en razendsnelle levering is Haibu marktleider in professionele hair- en beautyproducten. Zakelijke klanten (PRO-klanten) profiteren van extra voordelen zoals exclusieve prijzen achter inlog, gratis retourneren en diverse e-learnings!

 

Deel deze blog