Hoe krijg je een nieuwe look met weinig moeite?

Een nieuwe look betekent echt niet dat je gelijk de schaar in je lange lokken of de extensions in je korte coupe moet zetten. Met weinig moeite en een subtiele wijziging krijg je al een compleet andere hairdo. Zo doe je dat:

Speel met de scheiding
Draag je scheiding eens in het midden, wanneer je hem altijd aan de zijkant draagt of andersom. Of maak hem net iets dieper dan je normaal doet voor een hip effect.

Ga voor een pony
Een pony geeft je een compleet andere look en wanneer je ‘m weer zat bent, laat je hem gemakkelijk bij de rest van het haar groeien. Kiezen voor laagjes rond het gezicht geeft vaak ook al een ander effect.

Varieer met textuur
Probeer eens krullen wanneer je altijd steil haar hebt of andersom. Kort haar geef je gemakkelijk een andere textuur met klei of matte wax en bij lang haar is een krul in de punten of wat beach spray vaak al een heel ander gezicht.

Ga voor highlights of lowlights
Highlights of lowlights frissen je kleur en coupe meteen op en maken het haar levendig. Door diverse kleurnuances in het haar krijg je een 3D effect en dat valt meteen op.

Kies voor een spoeling
Graag een ander tintje, maar niet voor altijd? Gebruik een kleurspoeling of intense glansspoeling om elke haarkleur op te frissen. Met een kleurspoeling die past bij je natuurlijke tint, haal je het beste uit je haar naar voren.

Wat doe jij dit seizoen voor een andere look?

Het bericht Hoe krijg je een nieuwe look met weinig moeite? verscheen eerst op Kapko Magazine.

Deel deze blog