Houd de haarkleur stralend met Kevin Murphy EVERLASTING COLOUR!

Houd de haarkleur stralend met Kevin Murphy EVERLASTING COLOUR!

Het is niet altijd makkelijk om een prachtige haarkleur te behouden. Er zijn verschillende redenen waardoor een haarkleur kan vervagen, maar gelukkig zijn er haarproducten die speciaal geschikt zijn voor gekleurd haar!

Kevin Murphy Everlasting Colour is speciaal ontworpen om de haarkleur te beschermen en te versterken. Of je nu werkt met blondines, brunettes, roodharigen, of gewaagde regenboogtinten, de Everlasting Colour producten van Kevin Murphy zijn je geheime wapen!

Wat maakt Everlasting Colour zo bijzonder?

De kracht van Kevin Murphy's Everlasting Colour ligt in zijn unieke formules en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hier zijn enkele hoogtepunten die je absoluut moet kennen:

1. Colour infusion: De Everlasting Colour-lijn bevat innovatieve kleurversterkers die de haarkleur verfrissen en verlevendigen. Zo blijven je klanten er fris en stralend uitzien tussen de salonbezoeken door.

2. Hittebescherming: We begrijpen dat stylingtools onmisbaar zijn in jouw wereld. Gelukkig bieden deze producten ook hittebescherming, waardoor het haar wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van föhnen, krullen en stijlen.

3. Langdurige hydratatie: Everlasting Colour is doordrenkt met hydraterende ingrediënten die het haar gezond en gehydrateerd houden, zelfs na kleurbehandelingen. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde glans en zachtheid.

4. Zonder sulfaten en parabenen: Gezondheid staat voorop, en daarom bevat Everlasting Colour geen schadelijke sulfaten of parabenen. Dit maakt de lijn geschikt voor alle haartypes.

De musthave Everlasting Colour producten

De Everlasting Colour lijn van Kevin Murphy is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. De lijn heeft omvat verschillende verzorgingsproducten, zodat het haar ultiem wordt verzorgd en beschermd.

Kevin Murphy Everlasting Colour Wash

moma-heart
Kevin Murphy Everlasting Colour Wash 250ml
(€ 30,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De basis voor elke kleurbehandeling. Reinigt zachtjes en sluit de haarschubben. Het haar zal extra glans krijgen en de kleur in het haar zal worden behouden.

Kevin Murphy Everlasting Colour Rinse

moma-heart
Kevin Murphy Everlasting Colour Rinse 250ml
(€ 30,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Voegt hydratatie toe en sluit de haarkleur in voor een langdurige glans. Na gebruik van deze conditioner wordt de conditie van het haar verbeterd, zal het haar heerlijk zacht worden, wordt het haar gehydrateerd en wordt schade in het haar verminderd.

Kevin Murphy Everlasting Colour Treatment

moma-heart
Kevin Murphy Everlasting Colour Home Treatment 3x12ml
(€ 39,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Een wekelijks wondermiddel dat de kleurintensiteit versterkt en het haar diep voedt. De formule die in deze treatment zit, zorgt ervoor dat er kracht wordt opgebouwd van binnenuit, waardoor er een boost wordt gecreëerd van kleurbescherming en veerkracht.

Kevin Murphy Everlasting Colour Leave-in

moma-heart
Kevin Murphy Everlasting Colour Leave-in 150ml
(€ 30,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Verzorgt en beschermt het haar tegen hitte en kleurvervaging. Het haar wordt van binnenuit behandeld en geeft het weer kracht, waardoor de weerstand en conditie van het haar worden verhoogd.

Koop Kevin Murphy bij Haibu

Als je op zoek bent naar een haarverzorgingslijn die voor kleurbehoud zorgt, dan is Kevin Murphy Everlasting Colour lijn perfect voor jou. Laat het haar van je klanten stralen en shop de Kevin Murphy Everlasting Colour producten bij Haibu!

Deel deze blog