ISO Beauty: voor iedereen een stijltang!

Een stijltang is onmisbaar geworden in de kapsalon én badkamer van elke vrouw. Wanneer jij je haar het liefst tot in de puntjes verzorgd voordat je s’ochtends de deur uitgaat of je stijlt regelmatig het haar van je klanten dan is de aanschaf van een kwalitatief goede stijltang zeer belangrijk. Bij de aanschaf van een ISO Beauty stijltang ben je hiervan zeker verzekerd! Daarnaast staan de ISO Beauty tangen ook bekend door het ruime aanbod in fantastische kleuren en printjes. Kijk met ons mee wat het ruime assortiment van de ISO Beauty stijltangen jou te bieden heeft…

ISO Beauty stijltangen

Hou jij van roze? Of ben jij meer van de printjes zoals de giraffe, zebra, pink panther of tijgerprint? Qua uiterlijk is het aanbod van de ISO Beauty stijltangen zeer groot en zul je zeker jouw favoriete kleurtje er tussen vinden.  Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een ISO Beauty stijltang in de kleuren roze, zebragiraffe & paars en véél meer. Bekijk hier het gehele Haibu ISO Beauty assortiment voor alle kleuren. Een specificatie die de ISO Beauty stijltangen bijzonder maakt zijn de negatieve ionen die het uitstoot. Hierdoor wordt je haar niet alleen stijl en zijdezacht maar verkrijgt het een mooie glans. Bovendien is het gezonder voor je haar en blijft het hierdoor langer in model! De ISO Beauty stijltangen zijn voor zowel het stijlen als krullen van je haar te gebruiken. Elke lijn binnen de ISO Beauty stijltangen heeft zijn eigen specificaties maar van de volgende specificaties ben je verzekerd:

  • Geschikt voor alle haartypes
  • Voorzien van dubbele voltage waardoor de tang ook zeer geschikt is voor gebruik in het buitenland
  • Binnen enkele seconden warm door infrarood technologie
  • Voorzien van flexibele keramische platen
  • Creëert negatieve ionen voor zijdezacht, gezond haar dat langer in model blijft.
  • De stijltang warmt op tot 230°c

Hebben we jou meer kennis gegeven van het ruime aanbod in ISO Beauty stijltangen & wil jij er één graag uitproberen in de praktijk?

Bestel jouw fashionable stijltang voordelig en snel op Haibu! Mocht je vragen hebben over dit product, aarzel dan niet. Via de mail en chat is de klantenservice nu ook bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 17.30 – 22.00 en op zaterdag van 13.00 – 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 22.00 uur!

Happy shopping & tot de volgende blog! 

 

Het bericht ISO Beauty: voor iedereen een stijltang! verscheen eerst op Kapko Magazine.

Deel deze blog