Kappersbenodigdheden shop je bij Haibu!

Kappersbenodigdheden shop je bij Haibu!

Nu de kappers weer volop aan het werk kunnen, is het natuurlijk wel handig om alle kappersbenodigdheden weer bij de hand te hebben. Bij Haibu hebben we de categorie kappersbenodigdheden, hier shop jij alles wat je maar nodig hebt als kapper!

Kleurbenodigdheden

Wanneer je aan de kapper denkt, denk je al gauw aan het verven van het haar. Tegenwoordig is een kleurtje in het haar heel populair en een kapper draait daar zijn hand niet voor om. Wel heb je als kapper de juiste kleurbenodigdheden nodig om het haar te kunnen verven. Bij kleurbenodigdheden moet je denken aan: aluminiumfolie, handdoeken, verfbakjes, verfkwasten, weegschalen, applicatieflesjes, kleurboeken en waterstofperoxide. Ben jij op zoek naar haarverf? Alle haarverf vind je hier!

moma-heart
Sibel High-light Aluminium Folie 12cmx100m 480gr
6%
(€ 10,21   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Goldwell Kleurenkaart 2022
21%
(€ 56,27   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen
moma-heart
Comair Verfbakje met greep antislip zwart
(€ 3,38   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
Gezien op tv moma-heart
Comair Verfkwast groot (zwart) Zwart
18%
(€ 1,19   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Knipbenodigdheden

Ook haren knippen wordt bijna in één adem genoemd wanneer je het over de kapsalon hebt. Wanneer je het haar van een klant gaat knippen, maak je gebruik van verschillende benodigdheden. Denk aan een borstel/kam, klem, kapmantel, waterspuit en natuurlijk kappersscharen.

moma-heart
Knipschaar 680 rose gold 5,5 inch
15%
(€ 133,61   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Hercules Toupeer puntkam 190R-490R 9''
(€ 14,22   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Jaguar Pre Style Ergo Knipschaar gepolijst 5,5 inch 5,5inch
8%
(€ 55,53   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Comair Pneumatische Borstel 11 rijen
10%
(€ 6,64   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Hygiëne producten

Een goede hygiëne in een kapsalon of een beautysalon is erg belangrijk, vooral in deze tijd. Dit voor zowel jezelf als de klant. Maak je salon daarom altijd schoon met professionele schoonmaakmiddelen of maak gebruik van wegwerp producten. Op Haibu vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale hygiëne. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor kapsalons en beautysalons.

moma-heart
Mondkapje Type IIR CE Gecertificeerd Zwart
50%
(€ 5,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Sani Spray Parfumed 1000ml
26%
(€ 14,85   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Barbicide Geconcentreerd Desinfectiemiddel 1.9l Productafbeelding
6%
(€ 43,73   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen

Wasbenodigdheden

Het wassen van de haren is voor je klanten een echt verwenmomentje. Besteed hier dus voldoende aandacht aan want zo houden klanten een positief gevoel aan je over. En dat is natuurlijk wat je wilt! Bij Haibu vind je genoeg producten die je kunt gebruiken bij het wassen van het haar!

Permanent materialen

Wil jij krullend haar stijl maken of stijl haar krullend? Dan moet je het haar permanenten. Om een permanent in te zetten heb je verschillende materialen nodig. Op Haibu koop je alle omvormingsproducten die je nodig hebt om een mooie, glanzende coupe te creëren.

Startpakketten

Bij Haibu hebben we pakketten samengesteld voor ieder haartype. Zo heb je binnen een klik al jouw favorieten in je winkelmandje. Ideaal toch? Maar ook hebben wij startpakketten voor iedere beginner en professional! In deze pakketten zit alles wat je nodig hebt als beginnend kapper of gewoon als toevoeging in je salon!

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Ultime’ Startpakket
(€ 986,09   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Mobiele kapper

Voor de mobiele kapper en de thuiskapper hebben wij een compleet assortiment aan professionele kappersbenodigdheden. Voor de mobiele kapper hebben wij onder andere haardrogers, mobiele wasbakken, spiegels, krukken en koffers. Deze zijn allemaal van stevige kwaliteit omdat ze overal mee naar toe worden genomen. Daarnaast zien ze er trendy uit zodat je altijd goed voor de dag komt

Haaraccessoires

Wil jij een kapsel net dat beetje extra geven? Breng dan leuke haaraccessoires aan in het haar. Denk hierbij aan opvallende haarelastiekjes, haarspelden, haarbanden en andere leuke accessoires voor het haar als bloemen. Wil jij de leukste haaraccessoires kopen? Dan ben je bij Haibu aan het juiste adres!

Deel deze blog