Knippen met Kyone!

De essentials voor kappers zijn natuurlijk de juiste knipscharen. Scharen zijn er in diverse soorten, maten, materialen en van verschillende merken. Op Haibu bieden wij een breed assortiment Kyone knipscharen aan. Waarom? Kyone knipscharen worden zowel door professionals gebruikt én ontworpen. Voor elk kapsel heeft Kyone de juiste schaar beschikbaar. In dit artikel laten we je een aantal verschillende knipscharen zien, kijk je mee?

Kyone: kies jouw perfecte knipschaar

Creatief, geïnspireerd, stijlvol, vernieuwend… Dit zijn de termen die van toepassing zijn op kappers. Deze termen heeft Kyone ook gebruikt voor het bedenken en produceren van hun knipscharen. De Kyone collectie is compleet gebaseerd op de ervaring van kappers! Het assortiment is breed en erg toegankelijk. Van goedkopere modellen tot hele dure modellen, Kyone heeft overal aan gedacht! Inmiddels dient Kyone kappers in meer dan 15 verschillende landen.

Kyone combineert de vakkennis samen met die van de verschillende fabrikanten waar mee samenwerkt wordt, en heeft zelfs een aandeel bij sommige fabrikanten. Door deze perfecte samenwerking komen er enkel kwaliteitsproducten op de markt. Waarom meerdere fabrikanten vraagt u zich af? Door de grote diversiteit en vraag naar verschillende scharen voor verschillende doeleinden, is het in onze ogen onmogelijk alles door 1 fabrikant te laten produceren. Iedere fabrikant heeft zijn sterke punten op bepaalde vakgebieden. Hier onderscheidt Kyone zich van andere merken.

Greep uit het assortiment:

  • Kyone 1800 knipschaar Cobalt: Met de Cobalt wordt vermoeidheid en kramp voorkomen! Deze ergonomische 1800 knipschaar van Kyone is speciaal ontwikkeld voor mensen met RSI en het vermoeidheid syndroom.
  • Kyone 2180 knipschaar Swivel: Deze knipschaar ligt soepel en licht in de hand en is zeer ergonomisch dankzij het draaibare duimoog.
  • Kyone 2300 knipschaar lijn: Deze originele schaar is van betaalbaar en van de beste kwaliteit. Dankzij het ergonomische offset ontwerp van de schaar is het eindelijk mogelijk om urenlang comfortabel te knippen.
  • Kyone 480 College Line Knip knipschaar lijn: Deze design modellen zijn helemaal handgemaakt en zijn een lust voor het oog. Deze schaar is ook verkrijgbaar voor linkshandige kappers!
  • Kyone 580 knipschaar lijn: De toegevoegde ringen geven deze knipscharen meer grip. Deze lijn bevat onder andere een titanium coupeschaar welke verkrijgbaar is in zilver en roze!

Onderhoud:

Om jouw knipscharen zo lang mogelijk te gebruiken, is het belangrijk deze goed te onderhouden. Om ervoor te zorgen dat de messen scherp blijven en de scharen jou veel knipplezier bezorgen, hebben we hieronder een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Wrijf na het knippen alle haar- en productresten van de schaar met een droge doek.
  • Doe regelmatig een druppeltje olie tussen de snijbladen, ter hoogte van het schroefwerk tussen de 2 snijbladen.
  • Stel indien nodig het schroefwerk bij. Als een schroef te los afgesteld is, bestaat de kans dat de schaar niet goed functioneert.
  • Laat je schaar op tijd nakijken eventueel repareren. Te lang doorknippen met een schaar geeft onnodige schade.
  • Verwijder regelmatig de (plastic) oogringen om eventuele resten van haar verzorgingsproducten te verwijderen om aantasting van het metaal te voorkomen.

Ben jij toe aan nieuwe knipscharen en wil je jouw klanten de beste knipbeurt geven?

Bestel jouw professionele knipscharen dan nu met 10% korting op Haibu! Mocht je vragen hebben over dit product, aarzel dan niet. Via de mail, chat en WhatsApp is de klantenservice nu ook bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 17.30- 22.00 en op zaterdag van 13.00 -17.00 uur en zondag van 13.00 tot 22.00 uur! Wist je ook dat je bij een bestelling boven de 30 euro geen verzendkosten hoeft te betalen? Dat is nog eens de moeite waard toch?

Happy shopping & tot de volgende blog! 

Het bericht Knippen met Kyone! verscheen eerst op Kapko Magazine.

Deel deze blog