Koop je mondkapjes bij Haibu!

Koop je mondkapjes bij Haibu!

Het treffen van hygiëne en beschermingsmaatregelen is de nieuwe norm. Vergoot de hygiëne en veiligheid voor jezelf en voor de klant!

Tegenwoordig wordt het Mondkapje type II of type IIR geadviseerd door het Outbreak Management Team (OMT). Deze mondkapjes zijn op weinig plekken nog te vinden, maar dan is Haibu to the rescue!

Shop het mondkapje type IIR bij Haibu

Het mondkapje type IIR is een wegwerp mondkapje van hoge kwaliteit. Dit mondkapje bevat een 3 laags filter systeem, waardoor het geschikt is voor de richtlijnen van nu en CE gecertificeerd is. Ideaal voor in iedere kapsalon!

moma-heart
Mondkapje Type IIR CE Gecertificeerd Zwart
50%
(€ 5,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Meerdere mondkapjes

Heb je meer dan 50 mondkapjes nodig? Dan hebben wij ook nog een aantal samenstellingen in het assortiment. Zo kun je tot wel 750 mondkapjes in één keer kopen!

Koop al jouw mondkapjes snel en voordelig bij Haibu!

Type I, II en IIR

We kunnen ons voorstellen dat je je nu afvraagt wat nou het verschil is tussen een Type I mondkapje, een Type II en een IIR. Bij een Type I wordt ten minste 95% van de bacteriën tegengehouden, type II houdt ten minste 98% tegen en Type IIR houdt ook 98% tegen. Het verschil met II en IIR is dat IIR ook bescherming biedt tegen spetters van buitenaf. Dit mondkapje beschermt dan ook het beste!

Stoffen mondkapje

Je kunt ook kiezen voor een mondkapje van stof. Deze stoffen mondkapjes zijn wasbaar, waardoor ze herbruikbaar zijn. Dit maakt mondkapjes van stof uiterst duurzaam en goed voor het milieu. Na gebruik moet het stoffen mondkapje gewassen worden op 60 graden Celsius.

moma-heart
NEQI Masker S/M Zwart 3st
61%
(€ 7,11   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
NEQI Masker S/M Zwart 3st
61%
(€ 7,11   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Gezichtsmaskers

Het transparante gezichtsmasker beschermt de drager tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die potentieel gevaarlijk kunnen zijn of infecties kunnen overdragen. Voor extra bescherming wordt aangeraden het gezichtsmasker in combinatie met een mondneusmasker te gebruiken. Het Gezichtsmasker is te desinfecteren met een hygiëne product dat meer dan 80% alcohol bevat.

Outlet moma-heart
Quiclean Gezichtsmasker
49%
(€ 6,43   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Hygiëneproducten

Een goede hygiëne in een kapsalon of een beautysalon is erg belangrijk, vooral in deze tijd. Maak je salon daarom altijd schoon met professionele schoonmaakmiddelen of maak gebruik van wegwerp producten. Op Haibu vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale hygiëne. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor kapsalons en beautysalons.

Deel deze blog