Maak in 3 simpele stappen de Sugar Waves look!

We weten allemaal dat suiker verslavend is & misschien raken we er nu ook verslaafd aan als ingrediënt in ons haar! Suiker in je haar, het is misschien even wennen maar het is de perfecte manier om de nieuwste haartrend ‘ de Sugar Waves Look ‘ te creëren. De toevoeging van suiker in haarverzorgingsproducten is de nieuwste ontdekking van Wella. Waar iedere hair & beauty fan al gek was van de salt spray om de zomerse beachwaves te creëren is er nu ontdekt dat suiker ongeveer hetzelfde effect creëert. Suiker geeft extra grip en tastbare textuur aan het haar & is daarom het perfecte ingrediënt om soepele & zachte slagen in je haar te verkrijgen. Het resultaat is in ieder geval fantastisch en wij zijn fan! Shop de gehele Sugar Waves look hier.

Creëer de Sugar Waves look in 3 stappen

Sugar waves in blog

Wella EIMI Perfect Me BB Lotion 100ml: deze leave- in lotion beschermt je haar tegen hitte- tools zoals stijlen föhnen. Het herstelt en hydrateert het haar van binnenuit & geeft het haarf bovendien een natuurlijke glans! Gebruiksaanwijzing: gebruik een kleine hoeveelheid van de leave- in lotion en breng dit aan vanaf het midden tot aan de punten van je vochtige tot droge haar. Stijl je haar vervolgens naar wens.

Wella EIMI Sugar Lift Volume Spray 150ml: de suiker in de Sugar Lift Volume Spray zorgt voor meer volume, voelbare textuur en grip en dit is precies wat je nodig hebt voor de Sugar Waves Look! Een onmisbaar product voor deze look. Gebruiksaanwijzing: spray, scrunch en breng je haar maar in model! Spray de Sugar Lift op vochtig haar voor geweldig volume of gebruik de Sugar Lift Spray juist op droog haar voor meer grip.

Wella EIMI Dry Me Droogshampoo 180ml: verfris je haar met de droogshampoo doordat het vet absorbeert, of creëer er juist een messy look mee door het bij de haaraanzet in te spuiten! Gebruiksaanwijzing: schud de fles even goed heen en weer voor gebruik en spray de shampoo gelijkmatig over droog haar en laat het even intrekken.

Tips & Tricks

  • Om de Sugar Waves look te onderhouden spray je de Wella EIMI Sugar Lift vanaf de aanzet tot in de punten en draai je het in een hoge knot. Zet deze vast met een haarelastiek of haarspelden. Haal de volgende dag de knot los en spray Wella EIMI Dry Me in je haar om extra textuur en volume te geven en om de style op te frissen!
  • De Wella EIMI Sugar Lift geeft een glanzende stevigheid aan de basic. Spray de Sugar Lift op licht vochtig haar, draai het haar vast, droog het het kort een fohn en maak het haar los. Het eindresultaat zijn soepele glanzend slagen in je haar!

Bestel de Sugar Waves Look producten bij Haibu!

Wil jij de hele look? Bij Haibu bestel je de Wella EIMI Perfect Me, Sugar Lift & Dry Me om deze fantastische look te creëren!

Het bericht Maak in 3 simpele stappen de Sugar Waves look! verscheen eerst op Kapko Magazine.

Deel deze blog