Margot Robbie's Barbie-look met Schwarzkopf BlondMe

Margot Robbie's Barbie-look met Schwarzkopf BlondMe

Eindelijk draait “Barbie – The Movie” in de bioscoop! In deze langverwachte film schittert de getalenteerde Margot Robbie als de enige echte Barbie, inclusief het iconische blonde haar. In deze blog onthullen we de geheimen achter Margot's blonde lokken en delen we de verzorgingsroutine die ervoor zorgt dat ook jouw blonde haar er betoverend uitziet!

19 juli “Barbie – The Movie” is in première gegaan. Tijdens deze première stal Margot Robbie de show met haar blonde look, die speciaal voor dit rode loper event nóg blonder was! Celebrity hair colorist Jacob Schwartz creëerde deze verbluffende transformatie met de BlondMe-producten van Schwarzkopf Professional.

"Ik wilde echt dat Margot's blonde haar Barbie zou belichamen op de rode loper zonder dat het zo opvallend en overmatig geblondeerd zou zijn. Wanneer het licht op haar haar valt, wilde ik dat het zou fonkelen en stuiteren als die legendarische blonde supermodellen en actrices uit de jaren 90". - Expert Celebrity Haircolorist, Jacob Schwartz voor Schwarzkopf Professional

Beeld: Instagram @jacobschwartzhair

Creëer de look van Margot Robbie

Om deze look te bereiken, koos Schwartz voor de babylights-techniek met de BlondMe-kleurproducten. Voor de verzorging van Margot Robbie's blonde haar gebruikte hij de BlondMe Care All Blondes Rich producten. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor blondines met normaal tot weerbarstig haar en biedt intensieve voeding dankzij het Cashmere Proteine Complex. Dit complex staat bekend om zijn krachtige hydraterende werking, die het haar diepgaand verzorgt en haarbreuk en gespleten haarpunten helpt voorkomen.

De verzorgingsroutine voor blond haar

Geniet ook van prachtig blond haar met minimale schade. Voor de verzorgingsroutine van het haar van Margot Robbie gebruikte Jacob Schwartz de volgende producten:

Schwarzkopf BlondMe All Blondes Rich Shampoo: Deze shampoo reinigt het haar zachtjes terwijl het tegelijkertijd voedt, herbouwt en revitaliseert. Het maakt het haaroppervlak glad en geeft het een gezonde glans. Bovendien versterkt het de binnenste haarstructuur tot wel 85%.

Schwarzkopf BlondMe All Blondes Rich Conditioner: Deze conditioner ontwart het haar direct en helpt poreus blond haar te versterken. De formule, verrijkt met Marula-olie, zorgt voor een briljante glans. Het versterkt de binnenste haarstructuur tot wel 90%.

Voeg daarnaast wekelijks het Schwarzkopf BlondMe All Blondes Rich Mask toe aan je haarroutine. Dit masker voedt en herstelt de beschadigde binnenkant van het haar, waardoor het soepel en glanzend wordt. De formule met Marula-olie maakt het haaroppervlak glad en geeft het een gezonde glans. Het haarmasker versterkt de binnenste haarstructuur tot wel 93%.

moma-heart
Schwarzkopf Blond Me All Blondes Rich Mask 200ml
53%
(€ 16,25   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Schwarzkopf Blond Me All Blondes Rich Conditioner 250ml
48%
(€ 14,64   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Schwarzkopf Blond Me All Blondes Rich Shampoo 300ml
50%
(€ 12,45   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Dit is dé must-have voor blond haar

Daarnaast is het belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen wanneer je regelmatig gebruikmaakt van warmtetools zoals een föhn of stijltang of wanneer je last hebt van gespleten haarpunten.

De BlondMe Blonde Wonders Restoring Balm is een essentieel product om in je haarroutine op te nemen. Deze balsem sluit gespleten haarpunten tot wel 90%, biedt tot 24 uur lang een anti-frizz effect en beschermt het haar tegen hitte tot 210°C. Wanneer je het op droog haar aanbrengt, versterkt het zelfs de binnenste haarstructuur tot wel 95%, terwijl het je haar zacht en glanzend maakt. Bovendien bevat het een UV-filter dat je blonde haar beschermt tegen schadelijke invloeden van de zon.

Beeld: Instagram @jacobschwartzhair

Ontdek Schwarzkopf BlondMe

Schwarzkopf BlondMe Care is een holistische kleur- en verzorgingslijn, speciaal ontwikkeld om blond haar te verzorgen en te kleuren met minimale schade.

Met BlondMe Care ben je verzekerd van de perfecte verzorging voor elk type blond haar. Deze uitgebreide productlijn biedt een scala aan oplossingen, zodat je moeiteloos kunt vinden wat je nodig hebt. Het complete verzorgingsregime omvat een selectie van hoogwaardige producten die speciaal zijn ontwikkeld om aan al je blonde haartypen tegemoet te komen.

De producten die Jacob Schwartz heeft gebruikt voor Margot Robbie's blonde look zijn producten uit de All Blondes Rich lijn. Deze lijn is geschikt voor normaal tot dik haar. Heb jij fijn tot normaal haar? Kies dan voor de producten van Schwarzkopf BlondMe All Blondes Light;

moma-heart
Schwarzkopf BlondMe All Blondes Light Spray Conditioner 200ml
54%
(€ 11,92   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Mask 200ml
52%
(€ 16,53   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Schwarzkopf Blond Me All Blondes Light Shampoo 300ml
49%
(€ 12,74   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Wil jij ook een blonde look vol glans en vitaliteit? Bij Haibu shop je al jouw favoriete BlondMe-producten van Schwarzkopf Professional. Laat je haar schitteren als nooit tevoren!

Deel deze blog