Met Kevin Murphy creëer jij de perfecte zomerlook!

Met Kevin Murphy creëer jij de perfecte zomerlook!

In Nederland hebben we helaas maar een beperkt aantal dagen per jaar om te genieten van de zon, zee en het strand. Maar er is goed nieuws: met Kevin Murphy kun je het hele jaar door genieten van een fabulous beach look! Kevin Murphy biedt een assortiment aan haarproducten die speciaal zijn ontworpen om jouw haar te transformeren naar een prachtige summer look!

Kevin Murphy FRESH.HAIR - Frisse lokken, ook op warme dagen

FRESH.HAIR is de beste vriend van jouw haar tussen de wasbeurten door. Deze droogshampoo is veel meer dan alleen een snelle oplossing voor vettig haar. Het verfrist je lokken en geeft ze een net gewassen uitstraling zonder dat je ze daadwerkelijk hoeft te wassen. Ideaal voor de drukke zomerdagen waarin je haar het zwaar te verduren krijgt door zon, zweet en vuil.

Kevin Murphy Fresh Hair droogshampoo bevat een unieke formule die vuil, overtollige producten en ongewenste geurtjes uit je haar verwijdert, waardoor je haar fris en schoon aanvoelt. Daarnaast geeft FRESH.HAIR je haar extra body en textuur, waardoor het gemakkelijker te stylen is en een mooie glans krijgt. Het is bovendien vrij van parabenen en zit boordevol antioxidanten die het haar gezond en levendig houden, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar.

moma-heart
Kevin Murphy Texture Fresh Hair 100ml
(€ 17,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Kevin Murphy Texture Fresh Hair 250ml
(€ 30,50   incl. btw)
Leverbaar op
24-05-2024

Kevin Murphy HAIR.RESORT - Creëer de perfecte nonchalante beach look

Wil je haar dat eruitziet alsof je net van het strand komt, zelfs als je honderden kilometers verwijderd bent van de kust? HAIR.RESORT is jouw geheime wapen voor die sexy en nonchalante beach look. Deze olievrije texturiser transformeert elk haartype in een handomdraai in een zomerse droom.

Het 'strand in een flesje' bevat alle essentiële elementen die nodig zijn voor een perfecte beach look. Het product is vrij van parabenen en sulfaten, waardoor het haar gezond blijft en niet verzwaard wordt. Of je nu fijn, krullend, steil of golvend haar hebt, HAIR.RESORT werkt in seconden en geeft een sterke hold aan het haar, zodat je de hele dag door kunt genieten van die moeiteloos coole strandvibe.

moma-heart
Kevin Murphy Texture Hair Resort 40ml
(€ 7,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Kevin Murphy Texture Hair Resort 150ml
(€ 30,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Kevin Murphy HAIR.RESORT.SPRAY - De finishing touch voor jouw beach look

De zomer staat gelijk aan beachy hair, en HAIR.RESORT.SPRAY is de perfecte styling- en finishing hairspray om jouw sexy, fabulous beach look te voltooien. Deze non-aerosol spray geeft textuur en volume aan je haar zonder dat het stijf aanvoelt. Je haar behoudt zijn flexibiliteit terwijl het er fantastisch uitziet.

Met zijn parabeenvrije formule en het toegevoegde KEVIN.MURPHY X-HP Complex, beschermt HAIR.RESORT.SPRAY het haar ook nog eens tegen hitte, wat vooral belangrijk is tijdens de hete zomermaanden. Creëer zachte, natuurlijke textuur die moeiteloos de hele dag blijft zitten en jouw zomerse look compleet maakt!

moma-heart
Kevin Murphy Hair Resort Spray 40ml
(€ 7,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Kevin Murphy Hair Resort Spray 150ml
(€ 30,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Haal het beste uit jouw summer hair

Met deze producten van Kevin Murphy ben je klaar om jouw summer hair naar een hoger niveau te tillen. FRESH.HAIR, HAIR.RESORT en HAIR.RESORT.SPRAY bieden de perfecte oplossingen om het haar fris, beachy en adembenemend mooi te maken, zodat jij volop kunt genieten van de zomerse vibes. Vergeet niet om deze geweldige producten in je haarverzorgingsroutine op te nemen en ervaar zelf de magie van Kevin Murphy!

Deel deze blog