Nachtwerkers: verzorg huid en haar tijdens je slaap

verzorg huid en haar tijdens je slaap

Een goede verzorging van de huid en het haar is ontzettend belangrijk. Dit kan alleen wel wat tijd in beslag nemen, waar niet iedereen altijd evenveel zin in heeft. Voor diegene die wel graag hun haar en huid willen verzorgen, maar hier geen tijd voor hebben is er goed nieuws: verzorg en herstel huid en haar eenvoudig tijdens je slaap!

Dat het belangrijk is om overdag onze huid en haar te verzorgen, is niet nieuw. Maar wist je dat er ook speciale verzorging is die er ’s nachts voor zorgt dat huid en haar de beste verzorging krijgen? In deze blog laten wij jou zien met welke producten je jouw huid en haar het beste kunt verzorgen, zodat jij ’s ochtends als herboren wakker wordt!

Slaap jezelf mooier

De term schoonheidsslaapje bestaat niet voor niets. Slapen heeft niet alleen veel invloed op hoe je je voelt en presteert, maar ook hoe je er uitziet! Een goede nachtrust is dus ontzettend belangrijk.

Tijdens de slaap vinden er namelijk allerlei processen plaats waardoor huid en haar kunnen herstellen van de schadelijke invloeden waar zij gedurende de dag aan zijn blootgesteld, denk aan zonlicht, vervuiling en stress.

Huid- en haarverzorging voor ‘s nachts

Uiteraard kunnen we de natuur ook nog een handje helpen, zodat we er nóg beter uitzien. Dit kan met huid- en haarverzorging die speciaal is ontwikkeld om in de nacht te gebruiken. Het enige wat jij hoeft te doen is deze producten aanbrengen en heerlijk te gaan slapen.

Haarproducten voor ’s nachts

De nacht is het beste moment voor het lichaam om te rusten en schade te herstellen. Dit is een uitgelezen kans om het haar intensief te verzorgen en te herstellen met de volgende producten:

Goldwell Dualsenses Bond Pro Day & Night Bond Booster 75ml

moma-heart
Goldwell Dualsenses Bond Pro Day & Night Bond Booster 75ml
37%
(€ 14,46   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Day & Night Bond Booster kan, zoals de naam al zegt, zowel overdag als ’s nachts worden gebruikt. Wij raden aan de Booster voor het slapen aan te brengen, zodat het haar ultiem kan herstellen. Voor een zichtbaar en voelbaar resultaat met aanzienlijk minder haarbreuk en gespleten haarpunten.

Kérastase Nutritive 8H Night Repair 90ml

Dit luxueuze en zijdezachte haarserum herstelt en voedt het haar intensief, de hele nacht door. ’s Ochtends voelt het haar weer gezond en zacht aan. Een extra pluspunt: deze professionele haarbehandeling ruikt ook nog eens heerlijk!

Living Proof Perfect Hair Day NightCap Overnight Perfector 118ml

moma-heart
Living Proof Perfect Hair Day NightCap Overnight Perfector 118ml
11%
(€ 31,05   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deze gewichtsloze haarbehandeling van Living Proof zorgt ervoor dat het haar tot een week lang meer glans en levendigheid krijgt en beter handelbaar wordt. Bovendien is dit product vrij van parabenen, siliconen en ftalaten en niet op dieren getest.

Huidverzorging voor ’s nachts

Uit onderzoek is gebleken dat de nacht de beste tijd is voor het verzorgen van onze huid. De volgende producten zijn hier perfect geschikt voor:

Tyro Night Mask E 50ml

moma-heart
Tyro Night Mask E 50ml
(€ 29,83   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Dit gezichtsmasker is perfect voor iedereen weinig tijd heeft. Het masker voedt en hydrateert de huid van het gezicht, de hals en decolleté, waardoor de huid heerlijk soepel en zacht aanvoelt. Dit masker is de ultieme verzorging voor een droge of verwaarloosde huid.

Medik8 Advanced Night Restore 50ml

moma-vegan moma-heart
Medik8 Advanced Night Restore 50ml
(€ 73,65   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deze intensieve nachtbehandeling werkt intensief herstellend en voedend. De crème bevat een speciaal complex waardoor schade door vrije radicalen wordt tegengegaan en de productie van hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Bovendien is deze nachtcrème vrij van synthetische kleuren, kunstmatige geuren, parabenen, ftalaten, alcohol en palmolie, 100% vegan en niet op dieren getest.

Clinique Superdefense Night Type I/II 50ml

Wordt wakker met een jonger uitziende huid dankzij deze crème van Clinique. Deze verzorging zorgt ervoor dat een vermoeide huid en de eerste tekenen van huidveroudering worden tegengegaan. De huid wordt versterkt en de huideigen collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd.

Type I/II is geschikt voor een droge huid. Heb je een vette huid? Kies dan voor Clinique Superdefense Night Type III/IV.

Deel deze blog