NEWSFLASH: Haibu sponsort nieuw tv-programma van Net5 ‘Heb ik wat van je aan?’

NEWSFLASH: Haibu sponsort nieuw tv-programma van Net5 ‘Heb ik wat van je aan?’

Een kledingcrisis, bekende Nederlanders en drie opkomende ontwerpers, dit krijg je allemaal te zien in het nieuwe tv-programma 'Heb ik wat van je aan?' dat vanaf 24 augustus te zien zal zijn op Net5! Dit wordt door niemand minder dan presentatrice Olcay Gulsen gepresenteerd en zij wordt bijgestaan door de bekende mode ontwerper Mart Visser.

Aangezien Haibu een webshop is voor de hair & beauty lover, vinden we het leuk om, door dit programma te sponsoren, ook een beetje bij te dragen aan alle fantastische looks.

Touch-up met Haibu

In het programma maak je kennis met Haibu via de Haibu booth! Vlak voordat het definitieve ontwerp wordt geshowd, krijgen de BN’ers hier een touch-up zodat niet alleen de outfit maar ook de rest er stralend uitziet.

In de Haibu booth vind je verschillende professionele hair & beauty producten die de webshop verkoopt. Met deze producten wordt het haar en de make-up van de BN’ers gedaan, zodat de gekozen creatie picture perfect geshowd kan worden op het podium.

Haibu Booth @ Heb ik wat van je aan?

Haibu booth @ Heb ik wat van je aan?

Eerste aflevering is met Maxime Meiland

De bekende Nederlander in de eerste aflevering is niemand minder dan beauty Maxime Meiland! Maxime heeft een avondjurk nodig voor haar bruiloft. (Ja voor haar bruiloft!!) Drie ontwerpers mogen een jurk ontwerpen en krijgen zo een fantastische kans om hun creatie te laten shinen op de bruiloft van Maxime Meiland! Voor welke jurk zal Maxime gaan?

Spoiler alert!

Nieuwsgierig naar nog meer afleveringen waar Haibu te zien is? Kijk dan vooral naar de afleveringen met Daphne Deckers, Irene Schouten, Heleen van Royen, Anna Nooshin, Bridget Maasland, Lucille Werner en Giovanca Ostiana!

Sponsoren omdat…

Haibu is een webshop voor de hair & beauty professional en lover, maar dat is natuurlijk niet de enige reden dat we het programma sponsoren. Hieronder vind je nog een aantal redenen:

- We vinden het belangrijk dat jonge, creatieve designers een podium krijgen om zo hun creaties te kunnen laten zien en een kans te krijgen;

- Volg je passie! Ook in de kappers- en beautybranche werken veel creatieve mensen. We willen laten zien dat je je passie moet volgen, zowel in het kappersvak of als designer;

- Alle jurken worden uiteindelijk geveild en de opbrengst gaat naar een goed doel;

- Met een mooie creatie, een fantastisch kapsel en de perfecte make-up look voel je jezelf ‘empowered’, dit is een gevoel waar wij achter staan;

- We hebben tijdens de coronaperiode veel binnen gezeten, maar nu mogen we weer naar buiten en zeggen we... laat jezelf zien!

Fotograaf persfoto Olcay Gulsen en Mart Visser:©Cornelie Tollens.

 
 
 
 
 
Deel deze blog