Nu nog aantrekkelijkere verzending bij Haibu!

Nu nog aantrekkelijkere verzending bij Haibu!

Je pakketjes zo snel mogelijk in huis hebben is nog nooit zo makkelijk geweest! Iedereen wil zijn bestelde producten natuurlijk het liefst meteen gebruiken, maar je bent toch echt nog afhankelijk van de bezorgservice. Met Red je Pakketje hoef je je hier geen zorgen meer om te maken!

Wat is Red je Pakketje?

Red je Pakketje is een bezorgservice die gespecialiseerd is in Same Day delivery en Next Day Evening. Ze bezorgen op maandag t/m zaterdag tussen 17:30 en 22:30. Bestel je voor 23:59? Dan is je pakketje morgen in huis. Bestel je voor 11:00? Dan is je pakketje dezelfde avond al in huis!

Haibu merkt dat er steeds meer vraag komt naar last-minute producten, door middel van de Same Day Delivery van Red je Pakketje kunnen wij in deze behoefte voorzien!

Waarom Red je Pakketje?

Red je Pakketje is €1,- goedkoper dan de verzending die wij hiervoor hadden, dus de verzending wordt nu nog scherper aangeboden! Bestellingen boven de €50,- excl. Btw (€60,50 incl. btw) hebben nu verzendkosten van €1,95 excl. btw i.p.v. €2,95 en bestellingen onder de €50,- excl. btw hebben nu verzendkosten van €3,95 excl. btw i.p.v. €4,95! Zo hou je weer wat geld over om hair & beauty producten te kopen in plaats van het aan verzendkosten te moeten uitgeven.

De verzending

  • Ma t/m zat voor 11:00 uur besteld? Dezelfde avond in huis via Red je Pakketje (Nederland) 
  • Ma t/m vr & zon voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis via Red je Pakketje (Nederland)

Twijfel dus niet en bestel je producten bij Haibu!

Deel deze blog