Ontdek deze nieuwe toppers voor huid en haar!

Ontdek deze nieuwe toppers voor huid en haar!

Bij Haibu krijgen we wekelijks nieuwe producten in het assortiment. Hiervan willen we jullie natuurlijk op de hoogte houden! In deze blog vind je dan ook de nieuwste producten die de afgelopen tijd aan ons assortiment zijn toegevoegd. Keeping you posted!

Starskin Relax Masking Set

Ben jij opzoek naar het perfecte cadeau voor je vriendin, moeder, oma, partner of zomaar om iemand extra te verwennen? Dan is de Starskin Relax Masking Set het ideale cadeau om te geven.

De set bestaat uit heerlijke huidverzorgingsproducten van het populaire merk Starskin. Deze prachtige set laat jou twijfelen of je dit wel cadeau wilt geven of dat je het liever zelf houdt! De best verkochte producten van Starskin kan jij nu aanschaffen in een prachtige cadeauverpakking. Als extraatje krijg jij bij deze prachtige set een haarband van Starskin, zelfs je haar wordt niet vergeten!

Goldwell Dualsenses Color Revive Color Giving Shampoo Cool Blonde 250ml

Met Goldwell Dualsenses Color Revive Color Giving Shampoo intensiveer of verfris jij gemakkelijk en snel jouw mooie haarkleur, thuis of in de salon! Het haar wordt direct levendig en stralend. Geschikt voor alle types koelblond haar.

American Crew Anti-Hairloss Scalp Lotion 100ml

moma-heart
American Crew Anti-Hairloss Scalp Lotion 100ml
45%
(€ 15,48   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

American Crew Anti-Hairloss Scalp Lotion is een versterkende hoofdhuidbehandeling die geschikt is voor dunner wordend haar. Deze lotion zorgt ervoor dat het haar wordt verstevigd en het weer voller wordt.

Glynt TRIJUVEN Smoothing Water 200ml

De Glynt TRIJUVEN Smoothing Water is een verzorgende behandeling die het haar in elke seconden weer gezonder maakt. De haarbehandeling maakt de oppervlaktestructuur van het haar in slechts 10 seconden glad.

Wat vind jij van deze nieuwe toppers? Heb je er al iets van gekocht? Laat het ons weten!

Deel deze blog