Ontdek Haibu op The Hair X-perience!

Ontdek Haibu op The Hair X-perience!

Na 2 jaar is het eindelijk weer zover: The Hair X-perience, het enige complete kappersevent in Nederland! 12 en 13 juni kan jij genieten van een uitgebreid programma vol met de laatste trends, nieuwste technieken, de beste deals en natuurlijk Haibu!

Wat kun je verwachten op The Hair X-perience?

The Hair X-perience is een jaarlijks terugkerend event speciaal voor professionals uit de kappersbranche. Ieder jaar komen er ruim 3.500 bezoekers naar dit hair event: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers.

Op de beurs vind je een gevarieerde beursvloer met een ruim aanbod aan leveranciers en een programma vol met shows, demo’s, Look & Learns en nog veel meer. Ook Haibu is dit jaar weer op The Hair X-perience te vinden, op stand A14!

Main Stage

De Main Stage is, zoals de naam al zegt, het hoofdpodium van The Hair X-perience. Hier geniet je van waanzinnige shows, presentaties en competities. Ontdek de mooiste trends voor het nieuwe seizoen!

Look & Learn

De Look & Learn area is dé plek voor de professional die zich wil verdiepen in verschillende nieuwe technieken. Tijdens uitgebreide demonstraties leer je alles over de nieuwste trends, of het nu gaat om knippen, kleuren of stylen. Exposanten laten jou van A tot Z de technieken achter draagbare coupes zien. Laat je inspireren en ga er de volgende dag meteen mee aan de slag!

Demo Squares

Bij één van de vier Demo Squares nemen exposanten je in korte demo’s mee in de nieuwste kniptechnieken en stylingtips. Dompel je onder in de laatste trends rondom het kappersvak.

Barber Square

Op de Barber Square draait alles om het herenvak. In deze speciale Men’s Area kun je kennis op doen tijdens vaktechnische demonstraties van uiteenlopende barbers. Leer alles over de laatste trends en technieken tijdens verschillende workshops of volg de training ‘knip- en opscheertechnieken voor het herenvak’.

Beauty & Hair Talk

Beauty & Hair Talk is de plek waar saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen netwerken en zich kunnen laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen. Laat je inspireren door interviews met bekende artiesten uit het vak over de weg naar succes en de laatste tips en tricks van de branche.

Ontdek Haibu op The Hair X-perience

Wanneer je op The Hair X-perience bent, kom dan zeker even langs de stand van Haibu! Wij laten je graag kennismaken met ons assortiment en vertellen je alles over wat wij voor jou kunnen betekenen als PRO. Je vindt Haibu op stand A14.

Praktische informatie

The Hair X-perience is op zondag 12 en maandag 13 juni van 10:00 tot 17:00 uur in de Evenementenhal Gorinchem (Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem).

Voor meer informatie ga je naar de site van The Hair X-perience.

 

Afbeeldingen via hair-xperience.nl.

Deel deze blog