Ontmoet Beau: Haibu is nu 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen!

Ontmoet Beau: Haibu is nu 24/7 bereikbaar voor al jouw vragen!

Als je online winkelt, weet je hoe belangrijk snelle en effectieve klantenservice is. Wist je dat de chat het meeste wordt gebruikt? Goed nieuws! Haibu introduceert Beau, een chatbot die 24/7 bereikbaar is voor al je vragen!

Met Beau willen we ervoor zorgen dat je winkelervaring nog makkelijker wordt. Heb je een vraag? Geen enkel probleem, Beau is er voor je!

Wat zijn de voordelen van een chatbot?

Altijd bereikbaar

Het grote pluspunt van Beau is dat ze altijd beschikbaar is. Of je nu laat in de avond een vraag hebt over een bestelling of vroeg in de ochtend iets wilt weten over een product, Beau is er om je vragen te beantwoorden. Deze 24/7 beschikbaarheid helpt je om op elk moment de informatie te krijgen die je nodig hebt.

Efficiëntie

Beau is ontworpen om je snel te helpen. In plaats van te wachten op een reactie van een klantenservice medewerker, kun je direct je vraag stellen aan Beau en snel een antwoord verwachten. Dit maakt je winkelervaring bij Haibu niet alleen sneller, maar ook aangenamer.

Waarom 'Beau'?

De naam Beau is een leuke knipoog naar 'beauty', een belangrijk onderdeel van wat Haibu aanbiedt. Haibu zelf staat voor hair & beauty, en Beau past daar perfect bij!

Heb jij onze chat al uitgeprobeerd? Probeer het eens en ervaar zelf hoe makkelijk je antwoorden krijgt!

Deel deze blog