Partyproof haar voor de feestdagen dankzij deze hack van Xelly

Partyproof haar

Ken je dat? Je haar zit perfect wanneer je het huis verlaat, maar na een uurtje is er al niks meer van over. Dankzij deze haar-hack van Xelly blijft jouw kapsel de hele dag perfect zitten. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze partyproof look!

De feestdagen vragen om nét iets meer glitter and glamour wat betreft je outfit, haar en make-up. En wat is er nu mooier dan stralen met een kapsel dat niet alleen prachtig is, maar ook de hele dag perfect blijft zitten? Dankzij deze haar-hack van Xelly, kun je nu genieten van een partyproof kapsel. En de bonus? Je haar krijgt ook nog eens een volume boost! Dus, bereid je voor om deze feestdagen onafgebroken te dansen zonder je zorgen te maken over je haar.

De hair-hack voor een partyproof kapsel

Het geheim van Xelly’s succes? Een eenvoudige, maar effectieve methode die het haar niet alleen laat stralen, maar ook zorgt voor een langdurige hold en extra volume. En het mooie is: alle producten die je hiervoor nodig hebt, zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Haibu!

Bekijk hier de Instagram reel van Xelly’s partyproof look met extra veel volume!

Stap 1: volumineuze basis met Elleure Modeler Mousse

Begin met de Elleure Modeler Mousse. Deze mousse zorgt voor een stevige basis die de hele dag blijft zitten. Spuit de mousse aan de voorkant over de aanzet van het haar.

PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Modeler Mousse  200ml
(€ 12,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stap 2: glad en glanzend met de Maison Pearson borstel

De Maison Pearson Borstel, een mix van varkenshaar en nylon, is de perfecte tool om het haar te stylen en tegelijkertijd te zorgen voor een natuurlijke glans. Borstel de Elleure Modeler Mousse in het haar en begin met het maken van een staart.

Xelly's favorite moma-heart
Mason Pearson Popular Bristle & Nylon
5%
(€ 156,03   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stap 3: maak een staart met meer volume

Wikkel het haar elastiek om het haar, zoals je gewoonlijk een staart zou maken. Verdeel de staart vervolgens in tweeën en wikkel de rest van het elastiek om het bovenste gedeelte van de staart.

moma-heart
Efalock Elastiekjes Dik Zwart 10st
(€ 1,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stap 4: kleine correcties met L’Oréal Paris Hair Touch Up

Heb je last van uitgroei, grijze haren of plekjes met dunner wordend haar? Geen probleem! Met de L’Oréal Paris Hair Touch Up Root Concealer werk je dit snel en gemakkelijk bij. Een paar snelle sprays en je haar ziet er weer perfect uit.

Diverse kleuren moma-heart
L'Oréal Hair Touch Up 75ml
28%
(€ 14,93   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stap 4: extra verzorging met Olaplex Bonding Oil Nr.7

Voeg wat extra verzorging toe met Olaplex Bonding Oil Nr.7. Deze lichte olie beschermt het haar tegen hitte en geeft het een onweerstaanbare glans, zonder het te verzwaren.

moma-vegan Xelly's favorite Origineel moma-heart
Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml
10%
(€ 26,97   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stap 5: finish met Osis Haarlak Volume Up

Last but not least, fixeer je kapsel met Osis Haarlak Volume Up Volume Booster Spray. Deze haarlak geeft niet alleen extra volume, maar zorgt er ook voor dat je kapsel de hele dag perfect blijft zitten!

moma-vegan moma-heart
Schwarzkopf OSiS+ Volume Up Volume Booster Spray 300ml
13%
(€ 13,84   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Ready to party!

Met deze hack van Xelly ben je klaar om te schitteren tijdens de feestdagen. Of je nu naar een kerstdiner gaat of de hele nacht danst op oudejaarsavond, met deze producten van Haibu blijft je haar gegarandeerd partyproof!

Deel deze blog