PRO Top 5 - haarolie

PRO Top 5 - haarolie

Met een haarolie zorg je ervoor dat het haar gezond blijft. Of je nu op zoek bent naar intense voeding, herstel van beschadigd haar, extra glans of stimulering van de haargroei, een haarolie biedt alles wat je nodig hebt om het haar te laten stralen!

1. K18 Molecular Repair Hair Oil

moma-vegan Origineel moma-heart
K18 Molecular Repair Hair Oil 30ml
(€ 65,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Dé ultieme oplossing tegen pluizig haar. Deze siliconenvrije olie gaat pluis op een revolutionaire manier tegen door de schade die pluis veroorzaakt aan te pakken op de lange termijn en tegelijkertijd direct gladheid te bieden.

2. L'Oréal Serie Expert Metal Detox Olie

moma-heart
L’Oréal Serie Expert Metal Detox Olie 50ml
25%
(€ 24,22   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Met deze geconcentreerde olie geef je het haar dagelijks een intensieve verzorging. het haar wordt heerlijk zacht en glanzend en de haarkleur blijft langer mooi. De formule met glicoamine beschermt het haar tegen de metaaldeeltjes in het water.

3. Lisap Top Care Repair Elixir Care Shining Oil

moma-heart
Lisap TopCare Elixer Care Shining Oil 50ml
6%
(€ 19,26   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deze olie geeft het haar een diepere kleur en een mooie glans. Daarnaast zorgt de olie ervoor dat de textuur van het haar wordt verzacht. De olie is verrijkt met arganolie, Ceramide A2 en het Elixir Care Complex, en is daarnaast vrij van parabenen.

4. Kevin Murphy Young Again Oil

moma-heart
Kevin Murphy Young Again Oil 100ml
(€ 41,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Met deze olie wordt het haar versterkt en intensief gevoed. De antioxidant immortelle zorgt ervoor dat ouderdom is het haar wordt tegengegaan en celvernieuwing wordt gestimuleerd. Bovendien is het haar beschermd tegen hitte tot 220°C en UV-straling.

5. ICE Professional Repair My Hair Oil

Deze herstellende en rijke olie met exquise aroma zorgt voor een intensieve verzorging van beschadigd haar. De olie is uitermate geschikt voor beschadigd haar door chemische behandelingen of mechanische schade door toolgebruik.

Deel deze blog