PRO Topic: De Kapperij - salon voor jong en oud

PRO Topic: De Kapperij - salon voor jong en oud

Stap binnen bij De Kapperij en je voelt meteen de warme en vriendelijke sfeer die hier heerst. Renate van der Meer is al vanaf hara veertiende betrokken bij De Kapperij en sinds 2010 de trotse eigenaresse van deze kapsalon.

"Het was altijd al mijn wens om hier te werken en nu ben ik de eigenaresse", glimlacht ze trots.

Renate deelt haar passie bij De Kapperij

Wat Renate het leukste vindt aan haar werk? “Ik kan kletsend mijn geld verdienen!” lacht ze. Ze benadrukt hoeveel voldoening het geeft om klanten met een glimlach de deur uit te zien gaan. Voor veel mensen is een bezoek aan De Kapperij een echt uitje. “We hebben klanten die al tien jaar bij ons komen”, voegt ze toe, wat de sterke band die ze met haar klanten heeft benadrukt.

Bij De Kapperij werken ze met de producten van Matrix. “De producten zijn vernieuwend, van goede kwaliteit en fijn in gebruik, en ook onze klanten worden er blij van!” Naast Matrix worden ook de producten van Wella gebruikt, om zo aan alle behoeften van de klanten te voldoen. “Onze klanten houden van praktische producten die fijn en makkelijk in gebruik zijn. Bovendien zijn de producten van Matrix en Wella betaalbaar en past het bij de uitstraling van onze salon.”

Het bestellen van de producten doet Renate natuurlijk bij Haibu. “Haibu heeft een groot assortiment waar alles tussen zit wat ik nodig heb. Ik ben vooral fan van de gebruiksartikelen, die zijn bij Haibu extra voordelig!” Daarnaast vindt Renate de toegankelijke klantenservice en de snelle levering ook grote pluspunten.

De Kapperij blijft up-to-date met trends

Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends volgt het team van De Kapperij trainingen, houden ze social media en magazines in de gaten en bezoeken ze evenementen zoals The Hair X-perience in Gorinchem. Ze laten zich graag inspireren door de laatste ontwikkelingen in de branche.

Op de vraag welke trends ze in 2024 hoopt te zien, zegt Renate: “De warme tinten en korte kapsels mogen van mij zeker terugkomen in het nieuwe jaar."

Tenslotte deelt Renate haar waardevolle tip voor beginnende kappers en kapsters: “Ik ben als leerling begonnen en toen doorgegroeid tot eigenaresse. Begin klein, neem niet teveel hooi op je vork en zorg dat je plezier houdt in wat je doet! Neem de tijd voor je klanten en geniet van je werk.”

Deel deze blog