Profiteer van nóg meer korting met onze ‘Tweede kansjes’

Profiteer van nóg meer korting met onze ‘Tweede kansjes’

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze samenleving en dus ook bij Haibu. Om te voorkomen dat producten onnodig worden weggegooid, hebben wij de categorie ‘Tweede kansjes’ in het leven geroepen. Door te shoppen uit deze categorie draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar profiteer je ook nog eens van nóg meer korting!

Wat is een tweede kans product?

Het kan voorkomen dat een artikel wordt geretourneerd of omgeruild voor een ander product. Het artikel is nog in prima staat, maar heeft bijvoorbeeld lichte gebruikssporen, een deukje in de verpakking, een missende dop of het zit niet meer in de verpakking (de doos waar het artikel oorspronkelijk in zat). Wij kunnen het artikel dan niet meer verkopen, maar vaak is het product nog wel te gebruiken!

Om te voorkomen dat producten onnodig worden weggegooid, biedt Haibu deze artikelen een tweede leven in de categorie ‘Tweede kansjes’.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer een artikel bij ons in het magazijn terugkomt, wordt deze gecontroleerd door onze professionals. Verkeert het product nog in goede staat? Dan kan het product verkocht worden als Tweede kans. Super duurzaam en goed voor het milieu!

Wat kan je verwachten van een tweede kans product?

Doordat onze professionals de artikelen goed controleren, mag je verwachten dat alle tweede kans producten nog van goede kwaliteit zijn. Wel kan het zijn dat het artikel (lichte) beschadigingen heeft of bijvoorbeeld een dop mist, waardoor het niet meer als ‘nieuw’ verkocht kan worden. Maar aan de inhoud of werking van het product verandert natuurlijk niets!

Nóg meer korting!

Doordat tweede kans producten kleine mankementen hebben, shop je deze artikelen met nóg meer korting. Zo ben je niet alleen duurzamer en milieuvriendelijker bezig, maar is het ook beter voor jouw portemonnee!

De categorie ‘Tweede kansjes’ wordt regelmatig aangevuld met nieuwe tweede kans producten. Neem dus regelmatig een kijkje en laat je verrassen! En onthoud: op = op, dus wacht niet te lang met bestellen!

Deel deze blog