Royal KIS tutorial: Nouveau Riche - Elmira

Royal KIS tutorial: Nouveau Riche - Elmira

Royal KIS brengt de nieuwe en oude royalty’s samen in één collectie: Nouveau Riche, a Royal Collection. Strakke coupes, doordrongen van kleur, die karakter, power en individualiteit samensmelten tot dé perfecte look! Een rijke en uitbundige stijl onderstreept niet alleen je personality, maar laat ook zien wie je bent en waar je voor staat. Laat je inspireren door deze pro-tutorial! We nemen je mee in deze look en laten je stap voor stap zien met welke KIS producten je deze prachtige look creëert!

Color it

1. Deel de zijpartij af in rechthoekige afdelingen in een waaiervorm. Deel de ponypartij af in halve maantjes van ongeveer 2 cm breed.

2. Kleur de aanzet 4 à 5 cm met formule 1. Voor de eerste afdeling aan het gezicht gebruik je formule 2. Voor de tweede afdeling daarachter gebruik je formule 5. Bij de derde afdeling daarachter werk je met formule 3. De Vierde afdeling met formule 4. Daarna kleur je het opgelichte haar in met formule 6

3. Kleur het overige haar buiten de techniek om met formule 1.

Cut it

1. Maak een hoefijzer afdeling bovenop het hoofd. Deel een rechte lijn af op het achterhoofdsbeentje.

2. Knip een rechte lijn op de gewenste lengte met de kam controle techniek. Herhaal deze techniek tot aan de bovenzijde van het hoofd.

3. Deel een driehoek af beginnend op het hoogste punt van het hoofd tot aan de buitenkant van de wenkbrauw.

4. Projecteer het haar in een hoek van 45 graden naar een visuele gidslijn en knip deze af met een inknip techniek.

5. Ga door met diagonale scheidingen. Projecteer het haar naar de vaste gidslijn en knip de lengte af met een inknip techniek.

6. Deel een driehoek af op het achterhoofd vanaf het hoogste put van het hoofd. Projecteer het haar naar een denkbeeldige gidslijn in een hoek van 45 graden. Werk met een vaste gidslijn en knip de lente af met een inknip techniek.

7. Ga door met diagonale scheidingen. Sluit alles aan op de vaste gidslijn.

Finish it

Verzorg het haar met de Royal KIS Volume Cleanditioner, een shampoo en conditioner in één. Dankzij de hoogste dosis keratine krijgt het haar extra veerkracht, body en een langdurig volume. Vervolg de verzorging met Royal KIS Magic Shield, een verzorgende spray die het haar beschermt tegen hitte van stylingtools en ervoor zorgt dat het haar niet statisch wordt.

20% PRO-korting moma-heart
Royal KIS Volume Cleanditioner 300ml
29%
(€ 16,03   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deel deze blog