Royal KIS tutorial: Nouveau Riche - Lianne

Royal KIS tutorial: Nouveau Riche - Lianne

Royal KIS brengt de nieuwe en oude royalty’s samen in één collectie: Nouveau Riche, a Royal Collection. Strakke coupes, doordrongen van kleur, die karakter, power en individualiteit samensmelten tot dé perfecte look! Een rijke en uitbundige stijl onderstreept niet alleen je personality, maar laat ook zien wie je bent en waar je voor staat. Laat je inspireren door deze pro-tutorial! We nemen je mee in deze look en laten je stap voor stap zien met welke KIS producten je deze prachtige look creëert! 

Cut it

1. Deel het haar af.

3. Werk met een verticale vaste gidslijn, net achter het oor. Projecteer het haar voor de gidslijn naar achteren om meer lengte naar de contourrand te creëren. Projecteer het haar achter de gidslijn naar voren om meer lengte naar achteren te creëren.

4. Werk met een vaste gidslijn in het midden van het achterhoofd. Projecteer beide zijden naar deze gidslijn. Werk in een lichte, toenemende lijn.

5. Werk met een vaste gidslijn in het midden om extra lengte zijwaarts te creëren.

6. Werk in een diagonale lijn voorwaarts en sluit deze aan op het kruingedeelte. Werk met een vaste gidslijn om lengte zijwaarts te creëren.

Color it

1. Kleur de aanzet met formule 1. Deel een ruitafdeling af bovenop het hoofd.

2. 2 passés uitmazen en inzetten met formule 2. Tussen deze twee passés een baantje overslaan.

3. Werk door tot het kruin gedeelte met hele passés. Laat tussen elke passé een baantje over.

4. Kleur de lengte punten met formule 3.

Finish it

Verzorg het haar met Royal KIS Repair Cleanditioner, een shampoo en conditioner in één. De vochtbalans van het haar wordt hersteld en het haar voelt glad en soepel aan. Style het haar met Royal KIS Magic Shield, eenverzorgende spray die het haar beschermt tegen hitte van stylingtools en ervoor zorgt dat het haar niet statisch wordt.

20% PRO-korting moma-heart
Royal KIS Repair Cleanditioner 300ml
29%
(€ 16,03   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deel deze blog