Schwarzkopf Igora Zero: de toekomst van ammoniakvrije haarkleuring!

Schwarzkopf Igora Zero: de toekomst van ammoniakvrije haarkleuring!

Schwarzkopf Igora Zero AMM: stap in de dynamische wereld van haarkleuring en maak kennis met deze revolutionaire nieuwkomer. Deze grensverleggende innovatie levert niet alleen verbluffende kleurresultaten, maar biedt ook verschillende voordelen die je niet wilt missen!

Schwarzkopf Igora Zero belooft een ongeëvenaarde kleurervaring, en dat is nog maar het begin. Lees snel verder om te ontdekken hoe je elke haarkleur naar een hoger niveau kunt tillen met Schwarzkopf Igora Zero AMM!

Kleur zonder compromissen

We hebben allemaal gehoord van permanente haarkleuring, maar Schwarzkopf Igora Zero AMM tilt het naar een geheel nieuw niveau. Deze ammoniakvrije formule is niet alleen mild voor het haar, maar biedt ook een kleurkwaliteit die geen enkele concessie doet aan de resultaten. En dat is nog niet alles. Deze kleurbehandeling is 100% veganistisch, vrij van siliconen en parfumvrij, wat betekent dat je kunt genieten van prachtige kleuren zonder de bijbehorende nare geurtjes.

Eindeloze kleurmogelijkheden

Eén van de meest opvallende kenmerken van Igora Zero AMM is de overvloed aan kleurkeuzes. Met maar liefst 46 tinten om uit te kiezen, van subtiele, natuurlijke kleuren tot gedurfde en levendige tinten, kun je moeiteloos de perfecte kleur vinden voor iedereen. En het beste van alles is dat je geen speciale ontwikkelaar nodig hebt om deze kleuren tot leven te brengen.

Phytolipid Technology voor langdurige schoonheid

Wat deze kleurformule echt onderscheidt, is de geavanceerde Phytolipid Technology. Deze technologie combineert specifieke pigmenten met plantaardige oliën zoals druivenpitolie en abrikozenpitolie, wat resulteert in langdurige, gelijkmatige kleurresultaten. De oliën zijn verrijkt met Omega 9 onverzadigde vetzuren, die elk haar verzorgen en de optimale vochtbalans behouden. Met Igora Zero AMM krijgt het haar de zorg die het verdient.

Een aangename kleurervaring

Vergeet de nare geur van ammoniak die vaak gepaard gaat met haarkleuring. Igora Zero AMM maakt gebruik van een innovatieve formule op basis van monoethanolamine (MEA), die dezelfde pH-waarde biedt als ammoniak zonder de hinderlijke geur. Het resultaat? Een kleurervaring die niet alleen fantastisch fantstische resultaten oplevert, maar ook comfortabel en aangenaam is.

Milieuvriendelijk en toekomstgericht

Igora Zero AMM is niet alleen vriendelijk voor het haar, maar ook voor het milieu. De volledig duurzame verpakking is een bewijs van de toewijding aan een groenere toekomst. De tube is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, terwijl de vouwdoos voor 92% bestaat uit gerecycled karton. Zelfs de dop is vervaardigd uit 100% gerecycled plastic. Met Igora Zero AMM kies je niet alleen voor jezelf, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Kies voor Schwarzkopf Igora Zero AMM

Kies voor de nieuwste revolutie in haarkleuring met Schwarzkopf Igora Zero AMM. Deze ammoniakvrije, geurvrije formule belooft ongeëvenaarde resultaten en zorg voor het haar en onze planeet. Als je op zoek bent naar een kleurtransformatie zonder concessies, dan is Igora Zero AMM de perfecte keuze. Koop de kleuring bij Haibu en ontdek zelf hoe deze innovatieve formule jouw haarkleurervaring kan veranderen!

Deel deze blog