Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Care: dé producten voor een gezonde hoofdhuid!

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Care: dé producten voor een gezonde hoofdhuid!

Het is tijd om de spotlight te richten op een vaak vergeten, maar essentieel deel van ons haar: de hoofdhuid! Het is belangrijk om de hoofdhuid gezond te houden. Benieuwd hoe je hiervoor zorgt? Wij hebben dé producten voor je: Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Care.

Een slechte gezondheid en verzorging van de hoofdhuid wordt geassocieerd met problemen zoals roos, huidirritatie en haar dat breekbaar is en geen glans heeft, en kan zelfs leiden tot vroegtijdige haaruitval. Schwarzkopf Professional begrijpt dit en heeft met hun geavanceerde technologie en deskundigheid een reeks producten ontwikkeld die de hoofdhuid in topconditie brengen!

Het belang van een gezonde hoofdhuid

Een gezonde hoofdhuid is ontzettend belangrijk, dit is namelijk de basis voor je haar. Hieronder zetten we een aantel redenen op een rijtje waarom een gezonde hoofdhuid zo belangrijk is: 

Haargroei: De hoofdhuid bevat haarfollikels, die verantwoordelijk zijn voor de groei van nieuw haar. Een gezonde hoofdhuid zorgt voor een optimale omgeving voor deze follikels om sterk en gezond haar te produceren.

Voorkomen van haarproblemen: Problemen zoals roos, droge huid, jeuk en irritatie komen vaak door ongezonde hoofdhuid. Door de hoofdhuid gezond te houden, kunnen deze problemen worden geminimaliseerd of zelfs voorkomen.

Voedingsstoffen en bloedcirculatie: Een gezonde hoofdhuid heeft een goede bloedcirculatie, wat essentieel is voor het transport van voedingsstoffen naar de haarfollikels. Deze voedingsstoffen zijn nodig voor de groei en het onderhoud van gezond haar.

Invloed op haaruitval: Een ongezonde hoofdhuid kan bijdragen aan haaruitval. Problemen zoals ontstekingen, overproductie van olie, of een opbouw van productresten kunnen de haarfollikels beschadigen of verstikken, wat leidt tot verzwakt haar en uiteindelijk haaruitval.

Wat maakt BC Bonacure Scalp Care zo speciaal?

De producten van De Scalp Care lijn bevatten een mix van het Superfood Complex en skincare ingrediënten. Het Superfood Complex is verrijkt met supervoeding en huidverzorgende ingrediënten. Bovendien zijn de formules vegan, vrij-van en biologisch afbreekbaar, en is tot 97% van de verpakking gemaakt van gerecycled en recyclebaar plastic. Goed voor de hoofdhuid, én voor de planeet! Elk product in het assortiment is zorgvuldig samengesteld door haar- en hoofdhuidspecialisten en is dermatologisch getest.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Care

De hoofdhuid heeft verschillende behoeften om optimaal gezond te blijven, daarom heeft Schwarzkopf 3 verschillende lijnen binnen de Bonacure Scalp lijn ontwikkeld.

Last van roos? Kies BC Bonacure Scalp Anti-Dandruff

Deze shampoo en haarserum zijn perfect voor een hoofdhuid dat last heeft van roos. Wat de Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Anti-Dandruff producten bijzonder maakt, is de unieke veganistische formule verrijkt met Superbessen en AHA, onderdeel van het pH-gebalanceerde Superfood Complex. Dit levert krachtige schimmelwerende eigenschappen, waardoor roosschilfers verdwijnen en de hoofdhuid in balans komt.

moma-vegan Relaunch moma-heart
Schwarzkopf BC Bonacure Anti-Dandruff Serum 100ml
48%
(€ 10,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-vegan moma-heart
Schwarzkopf BC Bonacure Anti-Dandruff Shampoo 250ml
52%
(€ 9,64   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Voorkom haaruitval met BC Bonacure Scalp Root Activating

Merk je dat het haar dunner wordt of uitvalt? Dan zijn deze producten perfect voor jou! De producten in deze lijn bevatten guarana en biotine. Deze unieke mix van ingrediënten revitaliseert de hoofdhuid, activeert de haarwortels en zorgt voor voller, vitaler haar. De hoofdhuid wordt opnieuw in balans gebracht, en de toekomstige conditie van het haar wordt verzekerd.

moma-vegan Relaunch moma-heart
Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Serum 7x10ml
58%
(€ 19,88   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-vegan Relaunch moma-heart
Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Serum 100ml
55%
(€ 20,87   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-vegan moma-heart
Schwarzkopf BC Bonacure Root Activating Shampoo 250ml
40%
(€ 7,90   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

BC Bonacure Scalp Scalp Soothing tegen een droge, gevoelige hoofdhuid

Last van een droge en/of gevoelige huid? Kalmeer de hoofdhuid met de shampoo en haarserum van Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Soothing. De formules van deze producten zijn verrijkt met boerenkool en Madecassoside. Boerenkool, boordevol vitamines en antioxidanten, helpt ontstekingen te verminderen en voedt de hoofdhuid. Madecassoside, afkomstig van Centella asiatica bladeren, heeft kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen, waardoor de hoofdhuid zich direct gekalmeerd en gehydrateerd voelt.

moma-vegan Relaunch moma-heart
Schwarzkopf BC Bonacure Soothing Serum 100ml
54%
(€ 11,42   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-vegan moma-heart
Schwarzkopf BC Bonacure Soothing Shampoo 250ml
54%
(€ 10,41   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Koop Schwarzkopf BC Bonacure Scalp Care bij Haibu

Hoofdhuidverzorging is geen bijzaak meer, maar een essentieel onderdeel van haarverzorging. Met Schwarzkopf BC Bonacure Scalp Care verzorg je niet alleen het haar, maar ook de hoofdhuid. Ontdek vandaag nog deze geweldige producten en verander de manier waarop je naar haarverzorging kijkt!

Deel deze blog