Stem op Haibu voor de Shopping Awards van 2024!

Stem op Haibu voor de Shopping Awards van 2024!

Hé daar hair & beauty lover! Wist je al dat Haibu meedoet aan de Shopping Awards van 2024? Tijdens deze Awards worden de prijzen voor de beste en leukste webshops van Nederland uitgedeeld. Als dé online groothandel voor hair & beautyprofessionals kunnen we dit natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan!

Word jij ook zo blij van al die fantastische haar- & beautyproducten? Sla je graag al die producten bij Haibu in? Stem dan op Haibu in de categorie Hair & Beauty!

Wat zijn de Shopping Awards?

De Shopping Awards is een verkiezing waarbij er gestemd wordt op de beste en leukste webshop van Nederland. De prijzen worden uitgereikt aan webwinkels en bedrijven die het hoogst scoren in de categorie waaraan ze meedoen.

Stem op Haibu!

Jij bepaalt, dus stem op Haibu! Je kunt van donderdag 1 februari tot en met donderdag 29 februari stemmen. De stemmen die door consumenten op Haibu worden uitgebracht tellen voor 50% mee met de beoordeling. Dus Haibu kan jouw hulp goed gebruiken!

Waarom moet je op Haibu stemmen?

We hebben een breed assortiment aan haar- en beautyproducten, zorgvuldig samengesteld en altijd up-to-date. Bovendien vind je bij ons alles wat je nodig hebt, van haarverzorging tot stylingproducten en van kappersbenodigdheden tot beautyproducten.

Heb je een product snel nodig? Geen probleem! We zorgen ervoor dat je bestellingen vlot worden bezorgd, zodat je altijd op tijd bent voorbereid voor je klanten.

Als professional is het belangrijk om de trends bij te houden. Met onze blogs en social media tutorials, boordevol trends en tips voor haar- en beautyprofessionals, blijf je altijd up-to-date.

Bij Haibu profiteer je van diverse PRO-voordelen! Ben jij nog geen PRO-klant? Meld je dan snel aan!

Heb je vragen of hulp nodig? Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar om je te ondersteunen met al je vragen. Bij Haibu staan we voor je klaar!

Vind jij dat Haibu de beste webshop is voor hair & beauty lovers? Stem dan op ons en help Haibu naar die eerste plek!

Deel deze blog