Stoom stijltangen: dit moet je erover weten!

Stoom stijltangen: dit moet je erover weten!

Een stijltang en een krultang kennen we allemaal wel, maar tegenwoordig is de stoomstijltang (of Steampod) ook niet meer weg te denken in de kapperswereld! In principe lijkt een stoomstijltang ontzettend veel op een gewone stijltang, maar dan met ingebouwde stoomfunctie. Juist die stoomfunctie maakt deze tang zo populair!

Dit zijn de voordelen van een stoom stijltang

Kappers, bloggers en vloggers willen tegenwoordig maar één ding: de stoom stijltang. Wij snappen wel waarom! Een stoom stijltang heeft vele voordelen en wij hebben ze hier voor jou op een rijtje gezet:

  • De stoom zorgt ervoor dat warmte perfect wordt verdeeld over het haar;
  • De stoom beschadigt het haar niet, maar verzorgt het juist;
  • Het is geschikt voor droog en beschadigd haar omdat het niet schadelijk is voor het haar;
  • Het stijlen gaat veel sneller, je hoeft maar 1 keer over een pluk heen;
  • De stoom opent de haarschubben, verzorgingsproducten worden zo beter opgenomen door het haar;
  • Het haar blijft tot wel 3 keer langer steil;
  • Het haar gaat extra glanzen en wordt steiler dan ooit.

Zoals je wel ziet heeft een stoom stijltang super veel voordelen, deze tool is zelfs geschikt voor haar dat al veel te verduren heeft gehad! Je kunt verdere beschadigingen aan het haar voorkomen door deze stoom stijltang te gebruiken én je kunt voorkomen dat gezond haar kapot gaat bij gebruik van deze tang. Conclusie: een stoom stijltang is perfect voor iedereen die zijn haar wil stijlen zonder schade toe te brengen aan het haar!

Onze favoriete stoom stijltangen

L’Oréal Steampod 3.0

De L’Oréal Steampod 3.0 is onmisbaar in iedere salon. Deze stoom stijltang gebruikt de kracht en zachtheid van stoom om het haar te stijlen en te beschermen. Met behulp van deze innovatieve stoom stijltang bereik je dan ook nog sneller een gladder resultaat! Zelfs het meest weerbarstige haar krijg je glad met de Steampod 3.0. Door het voedende effect van deze tang is de L’Oréal Steampod 3.0 ideaal op zeer beschadigd en gevoelig haar. Met deze stoom stijltang maak je van het stylen van elk haar een feestje!

moma-heart
L'Oréal Steampod 3.0
5%
(€ 217,87   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Max Pro STEAM+

De Max Pro STEAM+ is een innovatieve stoom stijltang die professionals omver doet blazen. De tang beschikt over 100% titanium platen die werken op 3 stoom standen. Door de combinatie van stoom, de negatieve ionen technologie en het bijgeleverde MOHI Hair Serum creëert de Max Pro STEAM+ van ieder haartype langdurig zijdezacht stijl, krullend of golvend haar met een natuurlijke glans. Ideaal voor elke professional die zijn klanten tevreden de deur uit wil laten gaan!

moma-heart
Max Pro STEAM+
13%
(€ 149,96   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Shop de stoom stijltangen nu op Haibu!

Ben jij net als ons ook zo overtuigd over het gebruiken van stoom stijltangen? Super! Klik op onderstaande linkjes om één (of beide) van deze toppers te kopen of kijk hier op Haibu naar meer fantastische deals wat betreft stoom stijltangen.

Deel deze blog