The NEW box PRO Maart

Discover The NEW box PRO

Ontdek nieuwe merken, nieuwe producten en daag jezelf uit! Wij hebben de beste en nieuwste producten voor jou samengesteld in een voordelige The NEW box PRO. Je shopt producten t.w.v. €82,31 voor slechts €49,95. Je bespaart nu €32,36!

Wat zit er in The NEW box PRO Maart?

Kocostar Hand Moisture Pack - Een heerlijk handmasker om jezelf ’s avonds na een lange dag knippen eens lekker te verwennen. Na gebruik heb jij heerlijk zachte handen en zal je geen last meer hebben bij het knippen. Het is belangrijk ook eens lekker aan jezelf te denken. Dat kan nu met het Kocostar Hand Moisture Pack.

Babyliss Mini tondeuse - 25mm mes - Scheer eenvoudig de contouren van nek en oor met de Mini tondeuse – 25mm mes (BABFX44E) van Babyliss. Deze kleine tondeuse heeft extra grip en ligt perfect in de hand dankzij de rubberen afwerking. Het apparaatje werkt op batterijen. Het mesje van de tondeuse is 25 mm. Het product wordt inclusief twee opzetkammen, een reinigingsborstel en olie geleverd. Dankzij de witte kleur en het strakke design geeft de tondeuse een professionele uitstraling aan je kapsalon.

Sinelco Mini Nekborstel Super Zilver - Met de Mini Nekborstel Zilver van Sinelco kun je na het knippen of scheren de nek snel vrijmaken van losgekomen haartjes. De kwast heeft een mooi zilveren handvat en is 14cm lang. Dankzij het compacte formaat is de kwast makkelijk in gebruik en ideaal voor de kapper die veel onderweg is.

Redken Pillow Proof Blowdry Cream - Wanneer je regelmatig gebruik maakt van hitte tools kan het haar zich snel beschadigen. Door de voedende ingrediënten is het haar beschermt tegen warmte tot 220 graden en hoef je hierover niet meer druk te maken! Naast dat het haar beschermt wordt tegen warmte helpt het ook haarbreuk tegen te gaan en biedt de gehele dag volume zonder dat het haar zwaar aanvoelt.

Tangle Teezer Blow Styling Brush Round Large - De Tangle Teezer Blow Styling Brush Round Large is de nieuwste toevoeging aan de Tangle Teezer familie. Deze borstel is rond van vorm waardoor je heel makkelijk natuurlijke veerkracht en geweldige volume kunt creëren in het haar. De Blow Styling Brush Round gebruik je tijdens het föhnen van het haar. Je begint bij handdoek droog haar te borstelen en het eindresultaat is droog haar met een fantastische volume met een stralende glans.

 

Daag jezelf uit en bestel The NEW box PRO t.w.v. €82,31 voor slechts €49,95! Dat wil je toch niet missen? Veel shopplezier!

Pssst: ben je geen kapster? Dan is The NEW box misschien wel wat voor jou! Net zo scherp geprijst als The NEW box PRO, met de nieuwste en leukste hair- en beautyproducten. Laat je inspireren en ontdek nieuwe merken!

Deel deze blog