Top vijf

De beste stylingproducten voor mannen

1. Goldwell StyleSign Lagoom Jam Gel

Met stipt op nummer 1 staat de StyleSign Lagoom Jam Gel van Goldwell. Dit product is erg geliefd onder kappers en onder consumenten en dat is niet voor niks. De gel creëert volume en textuur wat zorgt voor een super sterke look. Je haar wordt na enkele seconden hard maar het blijft er wel natuurlijk uitzien. Dit komt omdat het haarproduct is verrijkt met bamboe proteïnen, een ingrediënt dat zorgt voor elasticiteit. Als je gaat voor deze gel ga jij voor glad en glanzend haar met veel volume!

Onze klanten zijn tevreden over de gel van Goldwell en geven het product 5 sterren. Enkele reacties:

  • 'Een fijn product! Eindelijk een gel gevonden die niet plakt'
  • 'Stevig en niet waterig in tegenstelling tot veel sterke gels'
  • 'Super gel, koop nooit meer een ander soort'

Goldwell lagoom gel kopen online

2. L'Oréal Tecni.art Web Paste

Ben jij op zoek naar een stylingproduct die voor een gestructureerde maar toch warrige look zorgt? Denk dan eens na om de L'Oréal Tecni.art Web Paste te kopen. De paste maakt je coupe lekker wild en creëert een subtiele glans. Het product heeft een medium hold. Wil jij een sterkere hold? Finish je coupe dan met de L'Oréal Tecni.Art Savage Panache volumespray. Beide producten vallen onder de Wild Stylers lijn, een lijn die de wilde kant in jou naar boven haalt. Onze klanten zijn groot fan van deze lijn van L'Oréal.

 

3. Gladjakkers Pomade

Nieuw in ons assortiment is het merk Gladjakkers. De Pomade is perfect om een geweldige, hoge kuif mee te maken. Het product is op waterbasis waardoor je jouw kapsel gemakkelijk kan re-stylen. Daarnaast heeft het product ook een heerlijke geur! Een parfum wordt (bijna) overbodig;)!

online kopen haarproducten

4. L'Oréal Tecni.art Air Fix

Ondanks dat mannen nu meer tijd aan hun uiterlijk besteden dan vroeger, vinden ze het niet fijn om in de middag hun kapsel bij te werken. Het moet de hele dag perfect blijven zitten. L'Oréal Tecni.art Air Fix is een hairspray die zorgt voor supersterke fixatie.

Het product is zelfs met 5 sterren beoordeeld door onze klanten. Dit wordt er o.a. over de spray geschreven: 'Super goed product. Aanrader voor een ieder die op z'n minst een dag lang een goed kapsel wil hebben'.

5. Wella EIMI Texture Touch Matte Clay

Last but not least: de Wella EIMI Texture Touch Matte Clay. Want ook dit product is beoordeeld met 5 sterren. De finish van dit product is mat wat jouw look lekker stoer maakt. Daarnaast wordt je haar niet hard waardoor het geen enkel probleem is om af en toe met je handen door het haar te gaan. Met een klein beetje water breng je jouw kapsel makkelijk terug in model.

Online kopen Wella

Wat is jouw favoriete stylingproduct? En welk product vind jij juist niet fijn?

Tot de volgende blog! ?

Deel deze blog