Trends van dit najaar: de eyecatchers van Mart Visser

Trends van dit najaar: de eyecatchers van Mart Visser

Het najaar staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te updaten met de nieuwste trends. Mart Visser, de Nederlandse modeontwerper bekend om zijn Haute Couture, heeft dit seizoen weer een aantal opvallende eyecatchers die je niet wilt missen!

Het najaar is het seizoen waarin we ons kunnen hullen in warme en stijlvolle kleding om de kou te trotseren, en wie anders dan Mart Visser kan ons daarbij helpen? De kleding uit zijn nieuwste collectie bieden je niet alleen warmte en comfort, maar ook een uitgesproken stijl. Dus, bereid je voor om dit najaar te schitteren in de nieuwste creaties van Mart Visser en maak je look compleet met de producten uit het assortiment van Haibu!

1. Louie Plisse Rok in Bruin

De Louie Plisse Rok in bruin is een schitterend stuk geïnspireerd op de Haute Couture van Mart Visser. Deze plissérok heeft een prachtig verloop van bruin naar wit en wordt geaccentueerd door een zachte, elastische tailleband. Met een aansluitende pasvorm bij de heupen die uitloopt naar beneden, biedt deze rok een elegante en vrouwelijke uitstraling. De rok straalt vrouwelijkheid, moderniteit en oog voor detail uit. Bovendien is de rok ook verkrijgbaar in een stijlvolle navy/off white variant.

Maak je look compleet:

moma-vegan moma-heart
Noosh Xoxo Eye Palette 4,8g
5%
(€ 13,77   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

2. Madeleine Boucle Jacket Zwart / Kobalt

Voor een elegante en tijdloze look kies je voor de Madeleine Boucle Jacket in zwart/kobalt. De bouclé damesblazer is ontworpen met duurzaamheid in gedachten en heeft een tijdloos ontwerp dat nooit uit de mode raakt. Het stelt je in staat om moeiteloos een stijlvolle en professionele uitstraling te creëren voor elke zakelijke afspraak. Combineer deze blazer met de Margot Boucle Jurk in dezelfde kleuren.

Maak je look compleet:

moma-vegan moma-heart
SachaJuan Curl Shampoo 250ml
(€ 25,00   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen
moma-heart
Maybelline Fit Me Blush 25 Pink 5gr
23%
(€ 7,93   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

3. Cassidy Print Tuniek Multi

De Cassidy Print Tuniek in multi is een kledingstuk dat absoluut een statement maakt. Het is stijlvol, veelzijdig en een must-have voor je garderobe. Deze tuniek is geïnspireerd op de Haute Couture van Mart Visser en is voorzien van een levendige multicolor print met een zwarte achtergrond en accenten van rood, wit en blauw. De smock-effecten op de manchetten en de rug voegen verfijnde accenten toe aan het ontwerp, waardoor het een echte blikvanger wordt.

Maak je look compleet:

moma-heart
Max Pro Ceramic Styling Brush Zwart 53mm
(€ 23,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
J Beverly Hills PLATINUM Shine 170ml
(€ 35,90   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
L’Oréal Paris Mascara Volume Million Lashes Balm Noir Black
11%
(€ 12,45   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

4. Dhalia Print Jurk Multi

De Dhalia Print Jurk in multi is een prachtig stuk met oog voor detail. De stof heeft een lichte transparantie, waardoor het een luchtige en elegante uitstraling heeft. Bovendien is de jurk gevoerd voor comfort en ondoorzichtigheid. De print van de jurk heeft een schitterende olieachtige uitstraling met diverse kleuren, waaronder paars, aquagroen en een zwarte achtergrond, wat zorgt voor een eigentijdse en modieuze look. Deze jurk is voorzien van prachtige details die het een chique uitstraling geven.

Maak je look compleet:

moma-heart
ghd Curve Thin Wand
(€ 199,00   incl. btw)
Levertijd 2 - 6 dagen
moma-vegan moma-heart
Noosh Embrace My Face Liquid Contour 15ml
5%
(€ 11,87   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
PRO-prijs? Log in! moma-heart
Elleure Modeler Olie 50ml
(€ 21,01   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Herfstcollectie van Mart Visser: Jouw Stijlvolle Update voor het Seizoen

Mart Visser's Eyecatchers voor dit najaar zijn een perfecte combinatie van stijl, elegantie en tijdloze schoonheid. Maak je klaar om deze herfst en winter te stralen in de nieuwste creaties van deze gerenommeerde ontwerper. Ga snel naar MARTVISSER.NL en ontdek je favoriete eyecatcher voor dit seizoen!

Deel deze blog