PRO Tutorial: Bouncy summer curls

PRO Tutorial: Bouncy summer curls

Transformeer futloze krullen in bouncy summer curls! Met 5 producten in 5 snelle stappen de perfecte zomerse krul maken? Lees in deze blog hoe je dat doet.

5-stappenplan bouncy summer curls

Stap 1: Voor natuurlijk krullend haar is een goede basis het halve werk. Reinig en verzorg het haar daarom voordat je gaat stylen met een geschikte shampoo en conditioner, zoals de Schwarzkopf Mad About Curls High Foam Shampoo en Mad About Curls Two-way Conditioner. Maak het haar, voordat je de conditioner aanbrengt, handdoek droog. Hierdoor kan de conditioner het haar beter binnendringen. Dit zorgt voor een gladde en pluisvrije finish.

Stap 2: Verdeel wat Sebastian Twisted Curl Lifter Foam over je handen en breng aan in het handdoekdroge haar. Scrunch het haar met een opwaartse beweging, richting de aanzet, om de krul extra te activeren.

moma-heart
Sebastian Twisted Curl Lifter Foam 200ml
36%
(€ 21,77   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stap 3: Gebruik een föhn met diffuser en föhn het haar op een gemiddelde snelheid en zo koud mogelijk, tot het haar volledig droog is.

moma-heart
ghd Air Haardroger zwart
(€ 158,99   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stap 4: Plukjes die niet goed krullen, werk je bij met een krultang. Gebruik je vingers om alle krullen goed los te schudden.

voor PRO's moma-heart
Babyliss PRO 4Artists Digicurl Zilver 16mm
20%
(€ 76,47   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stap 5: Als finishing touch kneed je een klein beetje KMS Tame Frizz De-Frizz Oil in het haar. Extreem pluizige plukken verminder je door het haar per losse krul om je vinger te wikkelen.

moma-vegan moma-heart
KMS Tame Frizz De-Frizz Oil 100ml
30%
(€ 20,97   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Tip: Voor extra volume bij de haaraanzet, föhn je het haar op de kop! Vraag je klant ondersteboven te hangen en laat het haar in de diffuser zakken.

Deel deze blog