PRO TUTORIAL: Wella Opal Essence Titaniumrose

PRO TUTORIAL: Wella Opal Essence Titaniumrose

Wella’s Opal-Essence is een nieuwe kleurfamilie van vijf opaal-achtige tinten met een schitterende parelmoer finish. In deze tutorial leer je hoe je zelf deze prachtige look creëert: een zacht en sierlijk metallic effect met een oogverblindende glans.

Deze kleurformules heb je nodig

Illumina Color +

Koleston perfect ontwikkelaar

A 60g Opal-Essence Titianum Rose + 60g 40%

B 10g 10/05 + 20g Opal-Essence titanium rose + 30g 4%

Stap voor stap

Stap 1 kleur

  • Verdeel het haar vanaf de natuurlijke scheiding. Begin een paar centimeter vanaf de haarlijn, neem een onregelmatige wave vanaf de voorkant tot het achterhoofdsbeen. Doe hetzelfde aan de andere kant en creëer zo 4 secties.
  • Begin met het aanbrengen van kleurformule A in de nekpartij vanaf de aanzet, werk horizontaal tot je het achterhoofdsbeen bereikt. Vervolgens direct aanbrengen op de lengtes en punten.
  • Pas kleurformule A toe aan de zijkanten en bij de aanzet, en formule B op de middenlengtes en de punten zodat het naadloos in elkaar overloopt. Doe hetzelfde aan de andere kant.
  • Verdeel de overblijvende bovenste delen van oor tot oor voor een eenvoudige applicatie. Breng kleurformule A aan bij de aanzet, daarna op de middenlengtes en de punten.
  • Laat de kleuring 30 minuten intrekken zonder warmte. Was en verzorg het haar met de Invigo Color Brilliance shamoo en eindig met de Invigo Post Color Treatment.

Stap 2 styling

  • Bereid het haar voor door de EIMI Perfect Me verzachtende olie aan te brengen.
  • Creëer door middel van een föhn een gladde slag in het haar. Draai het haar zodat het kan afkoelen en de vorm kan behouden.
  • Als het haar volledig droog is, gebruik je een krultang om soepele krullen te creëren. Draai weg vanaf het gezicht aan de voorkant. Gebruik een clip om vast te zetten en breng EIMI Mistify Me Strong-haarspray aan voor fixatie. Laat iedere lok volledig afkoelen voordat je het loslaat en draait.
  • Kam het haar zachtjes door. Breng EIMI Just Briljant aan voor stevigheid en glans terwijl je het haar in model brengt. Stabiliseer en verstevig daarna met EIMI Mistify Me Strong-haarspray.

Volg ons op Instagram & Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, producten en merken!

Tot de volgende blog! 

Deel deze blog