Wat is het verschil tussen de GA.MA IQ Perfetto, GA.MA IQ Perfetto 2.0 en GA.MA IQ Perfetto 1.0?

Wat is het verschil tussen de GA.MA IQ Perfetto, GA.MA IQ Perfetto 2.0 en GA.MA IQ Perfetto 1.0?

GA.MA heeft de GA.MA IQ Perfetto, GA.MA IQ Perfetto 2.0 en GA.MA IQ Perfetto 1.0 uitgebracht. Begrijp je het nog? We kunnen ons voorstellen dat je het verschil tussen deze drie föhns even niet weet, want ze lijken toch wel erg op elkaar. Om het duidelijker te maken zetten wij de verschillen tussen deze drie haardrogers voor je op een rijtje!

De föhns lijken dan misschien wel op elkaar, maar er zit wel degelijk verschil tussen alle drie! Lees snel verder en kom erachter wat het verschil is, zodat je beter een keuze kunt maken.

GA.MA IQ Perfetto (2019)

De GA.MA IQ Perfetto is de eerste föhn van de drie. Dit is de lichtste föhn ter wereld. De föhn weegt slechts 294 gram en voorkomt hiermee dat, bij langdurig professioneel gebruik, armen en schouders te zwaar belast worden. Naast dat de föhn super licht is, heeft het een revolutionair, minimalistisch en compact design.

De haardroger heeft een interface met digitale besturingstechnologie die ervoor zorgt dat de prestaties van de föhn worden verhoogd, de droogtijd wordt verkort en de levensduur van de motor wordt verlengd.

Oxy Active technologie

De IQ Perfetto heeft een Oxy Active technologie. Deze technologie stoot actieve zuurstof uit, die zich gedraagt als een antibacterieel. Haarschubben worden gesloten wat zorgt voor een langer kleurbehoud en een mooie, natuurlijke glans.

Krachtige motor

De föhn heeft een krachtige motor met een motorsnelheid van 110.000 RPM, dat is 7 keer sneller dan een traditionele haardroger. Ondanks deze krachtige motor is de föhn, met 78 dB, erg stil. Dankzij het Venturi-effect wordt de luchtstroom verdubbeld, zonder dat de motor hier extra kracht voor hoeft te gebruiken. De Auto-Clean technologie laat de motorturbine in tegenovergestelde richting draaien, zodat het filter diep gereinigd wordt.

Memory Function

Dankzij de Memory Function technologie is het mogelijk om de blaassnelheid en de temperatuur uit de 12 beschikbare configuraties te vergrendelen, voor nog meer gebruiksgemak. De föhn heeft tevens een Cool-Shot functie, voor directe toevoer van koude lucht. De GA.MA Föhn IQ Perfetto heeft een kabellengte van 3 meter.

GA.MA IQ Perfetto 2.0 (2022)

moma-heart
GA.MA IQ Perfetto 2.0 Zwart
(€ 319,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De GA.MA IQ Perfetto 2.0 is de tweede versie van de GA.MA IQ Perfetto, en dus de opvolger hiervan. Deze föhn heeft dezelfde kenmerken als de GA.MA IQ Perfetto, maar dan met een paar aanpassingen:

Verschil tussen de IQ Perfetto en de IQ Perfetto 2.0

- De lasverbindingen van de IQ Perfetto 2.0 zijn verbeterd, zodat de föhn nog steviger in elkaar zit. Ook heeft de haardroger een nieuw filter dat langer meegaat en zichzelf automatisch reinigt.

- De extra turbo stand zorgt voor nog snellere droogresultaten.

- Bij de IQ Perfetto 2.0 ontvang je niet 3, maar 4 opzetstukken!

- Ook ontvang je bij de GA.MA IQ Perfetto 2.0 een gratis matje waar je de föhn op kunt leggen. Leg je de haardroger op dit matje, dan zal de föhn automatisch uitschakelen!

GA.MA IQ Perfetto 1.0 (2023)

De GA.MA IQ Perfetto 1.0 is de derde versie van de GA.MA IQ Perfetto. Deze föhn heeft dezelfde kenmerken als de GA.MA IQ Perfetto (dus niet de GA.MA IQ Perfetto 2.0), maar dan met een paar aanpassingen:

TURBO-functie

De föhn heeft een krachtige motor met een motorsnelheid van 110.000 RPM, dat is 7 keer sneller dan een traditionele haardroger. De TURBO-functie brengt de motor gedurende 30 seconden van zijn standaard toerental naar een supersnelheid van 120.000 RPM. Ondanks deze krachtige motor is de föhn, met 78 dB, erg stil. Dankzij het Venturi-effect wordt de luchtstroom verdubbelt, zonder dat de motor hier extra kracht voor hoeft te gebruiken.

Wasbare, microgeperforeerde filters

De wasbare, microgeperforeerde filters voorkomen dat vuil en haar de motor binnendringen. Zelfs de kleinste deeltjes worden gevangen. Gemagnetiseerde stukken maken eenvoudige reiniging en onderhoud mogelijk.

Alternatieven van de GA.MA IQ Perfetto

Het kan natuurlijk dat je liever een hele andere föhn wilt dan de GA.MA IQ Perfetto. De haardrogers hieronder zijn vergelijkbaar!

Unseen Realities Föhn

Exclusief moma-heart
Unseen Realities Föhn Zwart
(€ 274,00   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Op zoek naar een handige, modieuze en professionele haardroger? Zoek dan niet verder! De Unseen Realities Föhn is dé föhn van dit moment. Deze haardroger is vergelijkbaar met de GA.MA Föhn IQ Perfetto en de Dyson Föhn, maar dan goedkoper!

Varis IQ Prof Dryer

Maak kennis met de nieuwe generatie föhn: de Varis IQ Prof Dryer. De Varis IQ Prof Dryer is de heruitvinding van de föhn. Deze föhn heeft een impactvol design. Hij ziet er niet alleen super strak uit, maar is ook ontworpen om het musculoskeletale systeem van professionals niet te vermoeien. De föhn weegt slechts 294gram, de ideale haardroger voor langdurig professioneel gebruik.

Tóch liever een andere föhn? Bij Haibu vind je een uitgebreid assortiment aan föhns!

Deel deze blog