Verzorg gekleurd haar ultiem met de Everlasting Colour lijn van KEVIN.MURPHY

Verzorg gekleurd haar ultiem met de Everlasting Colour lijn van KEVIN.MURPHY

Als kapper ben je dagelijks bezig met het kleuren van haar. Toch weet iedereen ook dat dit beschadigend kan zijn voor het haar, daarom is het dan ook super belangrijk dat gekleurd haar de goede verzorging krijgt. Ben je op zoek naar een goede haarverzorgingslijn voor gekleurd haar? Wij hebben dan dé lijn die je niet kunt missen!

KEVIN.MURPHY Everlasting Colour

De Everlasting Colour lijn van Kevin Murphy is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. De producten in deze lijn zorgen voor kleurbehoud en beschermen het haar tegen omgevingselementen. Deze producten zijn dan ook ideaal om gekleurd haar ultiem te verzorgen!

Kevin Murphy Everlasting Colour Wash 250ml

moma-heart
Kevin Murphy Everlasting Colour Wash 250ml
(€ 30,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Kevin Murphy Everlasting Colour Wash is een pH-gebalanceerde, sulfaatvrije shampoo die het haar zacht reinigt en de haarschubben sluit. Het haar zal extra glans krijgen en de kleur in het haar zal worden behouden.

Na gebruik van deze shampoo wordt het haar beschermd tegen de ophoping van mineralen die in hard water zitten.

Deze shampoo zit boordevol aminozuren, dit helpt om het haar te beschermen. Bovendien zorgt het ervoor dat de kleur wordt behouden en er glans in het haar komt. Ondertussen wordt het haar vanaf de wortel tot de punt gevoed en wordt schade bij het kleuren voorkomen.

Naast de aminozuren, bevat de shampoo ook inulin, dit is een natuurlijke prebiotische vezel die zorgt voor een gezonde hoofdhuid. Dit wordt gedaan doordat het natuurlijke microbioom van de hoofdhuid wordt ondersteund. Ook zorgt inulin voor extra hydratatie, glans en gladheid in het haar.

Kevin Murphy Everlasting Colour Rinse 250ml

moma-heart
Kevin Murphy Everlasting Colour Rinse 250ml
(€ 30,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Kevin Murphy Everlasting Colour Rinse is een pH-gebalanceerde conditioner die een beschermende laag biedt tegen kleurverlies en schadelijke omgevingselementen.

Na gebruik van deze conditioner wordt de conditie van het haar verbeterd, zal het haar heerlijk zacht worden, wordt het haar gehydrateerd en wordt schade in het haar verminderd. De conditioner zal het haar niet verzwaren.

Deze conditioner bevat hydrolyzed rice proteïn, dit creëert een natuurlijke glans in het haar en helpt om het haar vanaf de wortel tot aan de punt te voeden. Hierdoor zal het haar een natuurlijke glans krijgen en ontstaat er elasticiteit en kracht in het haar. De conditioner bevat net als de shampoo ook inulin.

Kevin Murphy Everlasting Colour Leave-in 150ml

moma-heart
Kevin Murphy Everlasting Colour Leave-in 150ml
(€ 30,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Kevin Murphy Everlasting Colour Leave-in is een lichtgewicht leave-in spray die het haar van binnenuit behandelt en ervoor zorgt dat het haar weer kracht krijgt om de weerstand en conditie van het haar te verhogen.

Na gebruik van deze leave-in zal het haar weer sterker en gezonder worden. Bovendien helpt deze spray om de levendigheid van de kleur te behouden en het haar te beschermen tegen schadelijke omgevingselementen. Deze leave-in zorgt ervoor dat het haar gevoed, gehydrateerd en hersteld wordt.

De leave-in bevat hydrolyzed vegetable poteïne. De bond-building eiwitten die hierin zorgen dringen diep door in de haarschubben en vormen een beschermingsschild tegen haarbreuk, dit doen ze door het haar van binnenuit op te bouwen. Hierdoor wordt het oppervlak van het haar beschermd tegen wrijving, beschadiging en kleurverlies door chemische schade.

Moringa oleifera seed extract zorgt ervoor dat het haar beschermd wordt tegen vervuiling van buitenaf en helpt om het haar te herstellen, dit wordt gedaan door het haar te verzorgen en te versterken.

Kevin Murphy Everlasting Colour Home Treatment 3x12ml

moma-heart
Kevin Murphy Everlasting Colour Home Treatment 3x12ml
(€ 39,95   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

De Kevin Murphy Everlasting Colour Home Treatment is een treatment die het haar tegen kleurvervaging beschermt en glans en levendigheid aan het haar geeft.

De formule die in deze treatment zit, zorgt ervoor dat er kracht wordt opgebouwd van binnenuit, waardoor er een boost wordt gecreëerd van kleurbescherming en veerkracht.

De treatment bevat hydrolyzed vegetable en rice poteïnes. De bond-building eiwitten die hierin zorgen dringen diep door in de haarschubben en vormen een beschermingsschild tegen haarbreuk, dit doen ze door het haar van binnenuit op te bouwen. Hierdoor wordt het oppervlak van het haar beschermd tegen wrijving, beschadiging en kleurverlies door chemische schade. Ook zorgt het voor een natuurlijke glans in het haar en helpt het om het haar vanaf de wortel tot aan de punt te voeden. Het haar zal elasticiteit en kracht krijgen.

Panthenol in deze treatment zit boordevol pro-vitamine B5 en is vochtinbrengend en helpt om haarbeschadiging te voorkomen en de glans in het haar te verbeteren.

Chromatic complex

Chromatic complex is een hydrofoob filmvormend complex. Dit complex is ontworpen om de haarvezels te beschermen. Er wordt beschermd tegen vocht en andere omgevingselementen zoals UV-straling, waardoor kleurbehoud wordt gecreëerd.

Dankzij het acidic pH System wordt de optimale basis bij een kleuring aangeboden. De haarschubben worden na een haarkleuring gesloten en de natuurlijke pH van de hoofhuid wordt gerespecteerd.

Deel deze blog