Wella Ultimate Repair: het geheim voor stralend haar in slechts 90 seconden

Wella Ultimate Repair

9 van de 10 vrouwen beschadigen elke dag hun prachtige lokken door het haar te stijlen met een föhn, stijltang of andere stylingtool. Gelukkig is er nu een oplossing die het haar binnen 90 seconden nieuw leven inblaast - en het komt rechtstreeks uit het lab van Wella Professionals...

Nee, we hebben het niet over een tijdmachine die het haar terugbrengt naar die moeiteloze jeugdjaren, maar het is bijna net zo magisch. Maak kennis met Wella Ultimate Repair, jouw nieuwe beste vriend voor legendarisch haar!

Ontdek Wella Ultimate Repair

Wella Professionals introduceert met trots hun nieuwste innovatie in haarverzorging: Ultimate Repair. Deze baanbrekende herstelbehandeling tovert beschadigd haar in slechts 90 seconden om tot gezonde en stralende lokken. Het revitaliseert het haar van binnenuit en geeft het tegelijkertijd een voedende boost van buitenaf, met als resultaat een verbluffende glans en ongekende zachtheid. En alsof dat nog niet genoeg is, vermindert het ook haarbreuk met maar liefst 99% en maakt het, het haar 12 keer gladder. Ultimate Repair is simpelweg de ultieme remedie voor beschadigd haar.

De wetenschap achter Wella Ultimate Repair

Het verhaal achter deze baanbrekende haarherstelbehandeling begint met een simpele realiteit: 9 van de 10 vrouwen beschadigen hun haar dagelijks. Om deze uitdaging aan te gaan, liet Wella zich inspireren door de huid, die zichzelf op twee manieren kan herstellen: door regeneratie van nieuwe cellen van binnenuit en door het herstel van een beschermende barrière aan de buitenkant. Helaas bezit het haar niet dezelfde herstelmechanismen als de huid. De uitdaging was dus om de herstellende krachten van de huid na te bootsen, maar dan voor het haar, en dat resulteerde in Wella Ultimate Repair.

Een gepatenteerde technologie voor ultiem haarherstel

De doorbraak kwam met de combinatie van twee krachtige huidverzorgingsingrediënten: Alfahydroxyzuur (AHA) en Omega-9. Samen werken deze ingrediënten om alle haartypes en texturen van binnenuit te herstellen. Dit is de nieuwste innovatie van Wella Professionals, gedreven door 300 wetenschappers, ondersteund door 500+ patenten en gebaseerd op meer dan 140 jaar vertrouwde expertise in professionele haarverzorging.

Herstel van binnenuit met AHA

Het organische zuur, Alfahydroxyzuur (AHA), is klein genoeg om diep in de haarvezel door te dringen. Het herstelt waterstofbruggen in de vezellaag, wat resulteert in een sterke haarkern. Dit is de eerste stap naar het herstellen van beschadigd haar.

Versterking van het haar van buitenaf met Omega-9

Omega-9, een bio-identiek lipide, richt zich op de buitenkant van de haarvezel. Het bedekt het haaroppervlak en vult de schubbenlaag aan om opnieuw een beschermende barrière te creëren. Dit zorgt voor een gezond en glanzend uiterlijk van het haar.

Miracle Hair Rescue: de Ster van de Ultimate Repair routine

Een echte uitblinker van de Ultimate Repair-lijn is de Miracle Hair Rescue Treatment. Dit is een lichtgewicht leave-in spray die intensief herstel van binnenuit biedt voor alle haartypes, en dat in slechts 90 seconden! Dit is minder dan de helft van de tijd die toonaangevende concurrenten op het gebied van bond repair nodig hebben.

moma-vegan moma-heart
Wella Ultimate Repair Miracle Hair Rescue Treatment 30ml
25%
(€ 22,19   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-vegan moma-heart
Wella Ultimate Repair Miracle Hair Rescue Treatment 95ml
25%
(€ 47,61   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Met 99% minder haarbreuk, 12 keer zachter haar en extra glans, is Miracle Hair Rescue Treatment de ultieme oplossing voor snel haarherstel. Gebruik het regelmatig als onderdeel van je haarverzorgingsroutine en bereid je voor op het gladde, glanzende, gezond uitziende haar waar je van droomt.

Ultieme voordelen van Ultimate Repair

Ultimate Repair is geschikt voor alle haartypen en texturen, of je nu fijn, dik, steil, golvend, krullend of weerbarstig haar hebt. Het herstelt alle soorten haarschade, waaronder chemische, mechanische en schade veroorzaakt door hitte of de omgeving. Bovendien zijn alle producten vegan, diervriendelijk, veilig voor gekleurd haar, dermatologisch getest, en geformuleerd zonder kunstmatige kleurstoffen en ftalaten. Wella Ultimate Repair is geschikt voor iedereen!

Zo gebruik je Wella Ultimate Repair

Ontdek hoe deze krachtige producten beschadigd haar nieuw leven inblazen en het haar transformeren in een glanzende, gezonde haardos. Klaar om je haar naar een hoger niveau te tillen? Bekijk onderstaande YouTube video en ontdek de geheimen van Wella Ultimate Repair! 

Voeg Wella Ultimate Repair direct toe aan jouw haarverzorgingsroutine!

Kies voor de ultieme haarverzorgingsroutine met Wella Professionals Ultimate Repair en geniet van zichtbaar hersteld haar dat straalt van gezondheid en glans. Maak vandaag nog de stap naar de ultieme haartransformatie en ontdek de kracht van Ultimate Repair.

moma-vegan moma-heart
Wella Ultimate Repair Protective Leave In Lotion 140ml
25%
(€ 22,19   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-vegan moma-heart
Wella Ultimate Repair Miracle Hair Rescue Treatment 95ml
25%
(€ 47,61   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-vegan moma-heart
Wella Ultimate Repair Conditioner 200ml
25%
(€ 20,21   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-vegan moma-heart
Wella Ultimate Repair Shampoo 250ml
25%
(€ 18,19   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Wella Ultimate Repair is ook verkrijgbaar in handige salonformaten, zodat jij jouw klanten het ultieme haarherstel kunt bieden:

moma-vegan moma-heart
Wella Ultimate Repair Conditioner 500ml
25%
(€ 37,11   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-vegan moma-heart
Wella Ultimate Repair Shampoo 1000ml
25%
(€ 43,32   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Deel deze blog