Zeg dag tegen beschadigd haar met Olaplex No.3!

Zeg dag tegen beschadigd haar met Olaplex No.3!

Olaplex is hét middel om geverfd haar écht mooier, sterker, glanzender en gezonder te maken, maar dat hoeven we jullie waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Olaplex is namelijk super populair en met een goede reden! In deze blog vertellen we jullie wat meer over de Hair Perfector van Olaplex.

Wat is Olaplex No.3 & wat doet voor je haar?

Olaplex No.3 Hair Perfector herstelt het haar van alledaagse beschadigingen en zorgt dat het er weer stralend en gezond uitziet! Het is de derde stap van de Olaplex behandeling en is geschikt om het haar thuis te behandelen. Stap 1 en 2 worden toegepast in de salon. Olaplex No. 3 zorgt ervoor dat het haar van binnenuit wordt gevoed en gehydrateerd. Hierna wil je nooit meer anders!

Het haar kan beschadigd raken als gevolg van styling, hittestyling met bijvoorbeeld een stijltang of föhn of zonlicht. De verbindingen in de binnenkant van het haar zijn gebroken en het haar wordt droog, onhandelbaar en pluizig.  Met deze thuisbehandeling van Olaplex wordt het beschadigde haar weer herstelt, voelt het zacht aan en krijgt het haar natuurlijke glans weer terug. Het haar is blijvend versterkt, zonder dat het resultaat wordt uitgespoeld.

Het bevat een uniek actief ingrediënt

Je haar bestaat gedeeltelijk uit zwavelbruggen. Dit zijn zeer sterke verbindingen die de haarstructuur bepalen. Als deze zwavelbruggen eenmaal verbroken zijn, bijvoorbeeld door (ont)kleuren, styling tools of door luchtvochtigheid, kan je haar aanzienlijke schade oplopen. Je haar wordt broos, doffer en droger. Bis Aminopropyl Ethylene Glycol Dimaleate is een uniek actief ingrediënt dat gebroken zwavelbindingen herstelt. Geen enkel ander merk kan hier aan tippen! Olaplex heeft een unieke gepatenteerde formule die je haar weer volledig hersteld!

Alle voordelen van Olaplex No.3 op een rij!

  • Het versterkt het haar van binnenuit
  • 100% vegan en het wordt niet op dieren getest
  • Vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten
  • Het doet wonderen voor beschadigd haar
  • Het product beschermt hierna jouw lokken tijdens het gebruik van stylingtools
  • Beschermt na gebruik tot 72 uur tegen UV-straling
  • Je haar zal stralen en intens zacht aanvoelen
  • Een salon beleving maar dan vanuit huis

Hoe moet je Olaplex Nr 3 gebruiken en hoe lang moet het intrekken?

Olaplex wordt vaak in stappen gebruikt, zo worden stap 1 en 2 vaak in de salon gebruikt. De Olaplex No.3 Hair Perfector is speciaal ontwikkeld om het haar daarna thuis te behandelen. Breng het product aan op handdoekdroog haar en laat het minimaal 10 minuten inwerken. Bij zeer beschadigd haar wordt geadviseerd het product 20 minuten in te laten werken! Zo zorg je ervoor dat je haar de verzorging krijgt die het nodig heeft. Spoel het haar vervolgens grondig uit en was vervolgens het haar met een shampoo en conditioner. Hierna kan je gaan genieten van hersteld, verzorgd en stralend haar!


Kan Olaplex No.3 ook worden gebruikt zonder stap 1 & 2?

Zeker! Olaplex is zeer geschikt voor iedereen die beschadigd, droog of geverfd haar heeft! Veel mensen denken dat je Olaplex alleen moet gebruiken als je echt beschadigd haar ervaart of alleen als je geverfd haar hebt, maar Olaplex is juist geschikt voor ieder haartype! Iedereen ervaart wel eens droog, dof of weerbarstig haar en kan af en toe wel wat extra verzorging gebruiken. Gebruik je veel stylingtools met hitte? Dan is Olaplex Nr 3 een perfect product om jouw haar weer een boost te geven! Maar gebruik je weinig tot geen styling tools met hitte en heb je ook geen geverfd haar? Dan is Olaplex No.3 nog steeds een wondermiddel om zo nu en dan eens te gebruiken. Nieuwsgierig geworden? Probeer het eens uit! Wij beloven je dat je geen spijt gaat krijgen!

moma-vegan Origineel moma-heart
Olaplex No. 3 100ml
18%
(€ 24,55   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Hoe vaak moet je Olaplex nummer 3 gebruiken?

Olaplex nummer 3 is geen conditioner, je kan het meer zien als een kappersbehandeling voor thuis. Je zou het een intens herstellend masker kunnen noemen. Hoe vaak je het moet gebruiken hangt af van je haartype. Heb je last van beschadigd haar? Dan is het verstandig om het product minimaal èèn keer per week te gebruiken. Maar heb je last van zeer beschadigd haar? Dan raden we aan om het product minimaal twee keer per week te gebruiken om op deze manier het proces wat te versnellen en jouw haar weer optimaal te herstellen.

Tip: Ben je aan een extra dosis verzorging toe? Laat het product dan een nachtje intrekken! Hierdoor creëer je thuis nog een intensere behandeling!

Ontdek alle officiele Olaplex producten op Haibu! Nieuwsgierig geworden naar alle andere producten die Olaplex te bieden heeft? Ontdek het hier!

Deel deze blog