Zo doe je een volle werkweek met 1 blowdry

Van goed geföhnd haar wil je langer plezier hebben dan één dag. Daarom geven we je tips hoe je met een goede blowdry tot wel een week kunt doen!

Voor het slapengaan draai je je haar in twee lage knotjes of een lage staart. Zo behoud je het volume en een sexy slag in het haar.

Douchen doe je natuurlijk altijd met een douchemuts op. Het liefst een met badstof aan de binnenkant.

Op dag twee ben je misschien al snel geneigd om naar de droogshampoo te grijpen, maar daardoor verdwijnt ook je mooie glans. Spray liever wat haarlak op een paddlebrush en borstel het haar ondersteboven bij de wortels. Zo creëer je opnieuw volume en behoud je de glans in het haar.

Op dag drie en vier is het tijd voor droogshampoo. Spray het op de wortel om vettige haarwortels te verdoezelen. Wil je je look wat extra oomph geven? Spray dan wat water in het haar en föhn het even droog of maak een paar krullen met de stijltang.

Op dag vijf is je haar gewoon dirty en ga je voor de ultieme beachlook door nog wat sea salt spray in je haar te sprayen. Perfect voor de vrijdagvond bijvoorbeeld.

Op dag zes is het tijd om je haar heerlijk te wassen met een milde shampoo die alle build-up in het haar verwijdert. Föhn je haar hierna weer opnieuw of geniet een dagje van haar dat aan de lucht droogt.

(beeld: ghdhair.com)

 

Deel deze blog